Catalunya Diari

La piscina municipal de la Seu d'Urgell obre de manera gratuïta davant de l'onada de calor

La piscina té l'aforament limitat de 325 persones. Per tant, un cop aquest quedi complert, no es permetrà l'accés a més persones

A causa de l'onada de calor que s'està produint aquests dies, i que està afectant també a la Seu d'Urgell, l'Ajuntament de la capital de l'Alt Urgell ha decidit oferir accés gratuït a la piscina municipal durant els dies 14, 15 i 16 d'agost per tal que la ciutadania pugui combatre els episodis de calor més intensa.
 

Es tracta d'una mesura de caràcter excepcional, i per tant, serà a partir de dilluns quan l'Ajuntament comunicarà si finalitza la gratuïtat o bé, s'allarga, en funció de l'evolució de l'onada de calor.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'horari de funcionament de les piscines serà de les 10.00 hores del matí a les 8.00 hores del vespre. A més a més, d'acord amb la normativa vigent, l'aforament màxim de la piscina és de 325 persones. Per tant, un cop aquest quedi complert, no es permetrà l'accés a més persones fins que quedin places lliures.
 

El Servei d'Esports informarà constantment de l'aforament a través del seu compte de la xarxa social Instagram.

La piscina municipal de la Seu d'Urgell obre de manera gratuïta davant de l'onada de calor. Imatge del 13 d'agost.
La piscina municipal de la Seu d'Urgell obre de manera gratuïta davant de l'onada de calor | LleidaDiari.com

Festes majors a la Seu d'Urgell

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha decidit, després de molt temps estudiant si es podien dur a terme i valorant-ho , celebrar la Festa Major d'aquest any. La setmana festiva de la capital de l'Alt l'Urgell arribarà el dia 27 i durarà fins al dia 31 d'agost, i a més a més, com és habitual, també es faran els actes de la setmana prèvia
 

La Festa major 2021 comptarà amb concerts per tots els gustos, que se celebraran principalment al pavelló municipal, a la plaça Catalunya i a la plaça Camp del Codina, així com amb obres de teatre, espectacles de carrer, competicions esportives, gegants, activitats per als infants i el castell de focs, entre altres activitats. També acollirà les tradicionals atraccions, firetes i parades d'artesania. Algunes de les activitats que no se celebraran són el Ball Cerdà i els correfocs. Tampoc s'habilitarà la zona de casetes ni el seu escenari.
 

Malgrat que algunes activitats queden anul·lades, comptarà amb una programació molt àmplia i diversa. Degut a la situació d'emergència sanitària, serà necessari reservar plaça de forma prèvia per a assistir a tots els actes amb públic i els accessos seran limitats.
 

La programació arribarà a les cases la setmana prèvia a la celebració de la Festa Major. També es podrà consultar tota la informació relativa a aquesta al web https://fmlaseu.cat.


Comentaris

envia el comentari