Catalunya Diari

Les piscines municipals de Solsona posen a prova dissabte la resistència dels nedadors

Les inscripcions a la històrica prova solsonina estan obertes fins divendres

Els nedadors tenen una cita aquest dissabte a les onze del matí a les piscines municipals de Solsona, que acullen la 38a Hora de Resistència de Natació.

El funcionament de la històrica prova estival solsonina és el mateix de cada any: els equips, que han de ser mixtos de quatre persones, han de nedar la màxima distància possible durant una hora amb relleus de 42 metres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

S'hi pot participar en dues categories: la de fins a quinze anys i la de majors de 16. Es repartiran vuit premis, entre els tres primers equips classificats de cada categoria, el grup amb la mitjana d'edat més elevada i el més jove. L'any passat hi van prendre part nou equips, entre els quals van imposar-se els Sin Nombre, en la categoria de majors de 16, i els Catacracks, en la dels menors. El millor resultat el van assolir els primers amb 4.536 metres.

Imatge de les piscines de Solsona
Les piscines municipals de Solsona posen a prova dissabte la resistència dels nedadors | LleidaDiari.cat

Una activitat organitzada per la regidoria d'Esports

L'Hora de Resistència de Natació és una activitat organitzada per la regidoria d'Esports i l'equip de les piscines municipals amb la col·laboració dels establiments Tàndem Solsona i TKS Ribera Sport. Les inscripcions són gratuïtes i es poden cursar fins divendres presencialment a les mateixes instal·lacions, per correu electrònic, a [email protected], o bé trucant al telèfon 973480050.


Comentaris

envia el comentari