Catalunya Diari

L'entitat Poal Solidari organitza una jornada per promoure hàbits sostenibles

La pròxima jornada es durà a terme el dissabte 2 d'octubre a El Poal, tot col·laborant amb l'ONG OSMON

Des de Poal Solidari, una associació de joves sense ànim de lucre de la població del Poal (Lleida), han organitzat unes jornades solidàries anuals amb la finalitat de visibilitzar i conscienciar sobre diversos temes de justícia social.

Segons han explicat a través d'un comunicat, durant les jornades també es recaptaran fons per a entitats relacionades amb el projecte escollit. Aquest any en celebren la tercera edició per sensibilitzar sobre l'impacte del canvi climàtic i promoure hàbits sostenibles amb el planeta.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell del Poal Solidari
L'entitat Poal Solidari organitza una jornada per promoure hàbits sostenibles | LleidaDiari.cat

Els diners recaptats es destinaran a un projecte de reforestació

La pròxima jornada es durà a terme el dissabte 2 d'octubre a El Poal, tot col·laborant amb l'ONG OSMON (Organització Social pel Món, entitat proambiental lleidatana). Els diners recaptats es destinaran al seu projecte de reforestació, el qual pretén combatre el canvi climàtic a llarg termini. Des de l'entitat fan una crida a la participació dels veïns d'aquesta petita localitat del Pla d'Urgell i, si s'escau, de totes aquelles persones que vulguin participar en el projecte per una bona causa.


Comentaris

envia el comentari