Catalunya Diari

La policia de les Borges denuncia un caçador furtiu per actuar sense permís

El caporal en cap de la Policia Local de les Borges, Alfons López, ha explicat que durant el transcurs de l’operació es va demanar suport al cos d’Agents Rurals

imatge de l’arma comissada aquest diumenge pels agents de la Policia Local de les Borges
La Policia Local de les Borges denuncia un caçador furtiu per actuar sense permís i en època de veda | LleidaDiari.cat

Els efectius de la Policia Local de les Borges Blanques han denunciat aquest diumenge, 19 de juliol, un caçador furtiu al vedat de caça de la capital garriguenca, per estar caçant sense autorització de l'àrea de caça i per estar fent-ho en època de veda.

Els agents també l'han denunciat per estar utilitzant l'arma indegudament i en zona de seguretat; per portar armes de caça menor disposades per al seu ús en època de veda; i per no porta la documentació oportuna en el moment de caçar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Gràcies a l'avís d'una persona particular

En comprovar l'activitat il·legal, gràcies a l'avís d'una persona particular que va presenciar els fets, els agents han procedit a aixecar les corresponents sancions i a fer comís de l'arma de caça, que ha estat dipositada provisionalment a la intervenció d'armes de la caserna de la Guàrdia Civil d'Alcarràs.

El caporal en cap de la Policia Local de les Borges, Alfons López, ha explicat que durant el transcurs de l'operació es va demanar suport al cos d'Agents Rurals de la Generalitat, per la seguretat dels agents, i es va localitzar una peça de caça menor abatuda, que el caçador hauria reconegut que l'havia disparat ell. López ha afegit que aquestes infraccions que han estat denunciades poden comportar una sanció de fins a 3.000 euros.


Comentaris

envia el comentari