Catalunya Diari

La policia local de Mollerussa estrena un vehicle híbrid

L'alcalde ha destacat el fet que es tracta del primer vehicle híbrid municipal amb la voluntat de contribuir a fer una ciutat més «verda»

Imatge del vehicle híbrid
Imatge del vehicle híbrid | LleidaDiari.cat

La Policia Local de Mollerussa ha estrenat aquest dimarts un nou vehicle policial. Es tracta d'un cotxe híbrid Toyota Prius, el qual ha estat adaptat per desenvolupar les funcions necessàries per dur a terme les tasques de seguretat. La presentació, que s'ha fet a la plaça de davant del Teatre L'Amistat que pròximament es convertirà en la de l'1 d'octubre, ha comptat amb la presència de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Ramon Domingo, i l'inspector del cos, Joan Martínez, així com dos caporals i un agent.

Solsona ha destacat el fet que es tracta del primer vehicle híbrid municipal amb la voluntat de contribuir a fer una ciutat més «verda» tal com ja es va acordar en Ple. Aquest vehicle, que ha estat finançat a través d'un leasing amb el Banc de Sabadell per un import total de 37.000 euros dels quals 14.000 han estat per a la seva adaptació policial, completa la flota de vehicles policials formada per uns altres tres cotxes i dues motos.

Aprovació dels comptes generals de l'ajuntament

D'altra banda, l'Ajuntament de Mollerussa debatrà en el Ple ordinari previst per aquest proper dijous l'aprovació del Compte General, que posa de manifest que el deute total del consistori al tancament del 2017 és de 11,1 milions d' euros, dels quals 11 milions són de deute bancari i 99.600 a proveïdors. Així ho ha explicat l'alcalde Marc Solsona, el qual ha afirmat que s'ha aconseguit mantenir gairebé els mateixos paràmetres que l'any anterior i seguir reduint la ràtio d'endeutament per situar-la en el 83% tot i haver modificat el crèdit en dos milions d'euros per tal de finançar les obres del Pla de Barris que s'estan duent a terme.

Solsona ha indicat que aquests números evidencien que «l'Ajuntament continua tenint una bona salut econòmica, fet que ens ha de permetre afrontar qualsevol incidència o projecte de futur». També s'ha referit al fet que es manté l'objectiu del mandat que és situar el deute al 75% i que les previsions indiquen que es complirà encara que s' hagi dut a terme una inversió del voltant de 5 milions d'euros en el Pla de Barris. En aquest sentit, ha explicat que aquesta ràtio d'endeutament permetria a l'Ajuntament dur a terme inversions sense haver de demanar autorització a la Generalitat per tirar-les endavant. Altres dades que ha aportat el primer edil són la del resultat pressupostari ajustat que surt positiu en 492.000 euros i l'amortització que ha estat d'1.570.000 euros.


Comentaris

envia el comentari