Catalunya Diari

Port del Comte dona per finalitzada la temporada

Així ho ha anunciat l'empresa a través de les seves xarxes socials

Estat de la neu al Port del Comte | @portdelcomte

L'estació de Port del Comte ha donat per finalitzada aquest dissabte, dia 16 de març, la temporada d'esquí. Les altes temperatures registrades els últims mesos han obligat a la instal·lació a posar punt i final a la campanya blanca, a no ser que una nova nevada abundant en els propers dies permeti a l'equipament obrir de nou.

Aquest dissabte, Port del Comte ha ofert als esquiadors poder gaudir de disset pistes i nou remuntadors en marxa. Així ho ha anunciat aquest dissabte a primera hora del matí l'estació al seu compte de Facebook.

Mal inici de temporada per a Port del Comte

L'estació de Port del Comte ja va iniciar la temporada amb mal peu. Cal recordar queal mes d'octubre, la carretera d'accés a l'equipament va patir dos esllavissades. I no sols això, al mes de desembre, un nou despreniment va bloquejar de nou la carretera d'accés. Una situació que va retrassar l'inici de temporada blanca. Un cop oberta l'estació, els esquiadors que volien accedir-hi havien de donar una gran volta per Sant Llorenç de Morunys. Un accés incòmode i que provocava que els amanats de l'esquí apostessin per altres esacions, més accessibles amb menys temps.

Autocars a la neu
Imatge dels autocars atrapats al Port del Comte | SCT

 

Atrapat un autobús escolar

Tres autocars de transport escolar amb 101 menors i els seus acompanyants van quedar atrapats a finals de gener a Lladurs a causa de la nevada registrades. Segons el Servei Català de Trànsit (STC), els autocars venien de Castelldefels i Santa Maria de Palautordera i es dirigien fins a la localitat lleidatana de Port del Comte per la via LV-4241.

Els conductors dels vehicles van decidir aturar la seva marxa una vegada han arribat a Lladurs, ja que «no ho veien clar» i encara els hi quedava una estona de trajecte. Davant la situació, van decidir trucar al 112 i, finalment, va estar una patrulla dels Mossos d'Esquadra i els llevaneu, els que van obrir la via per a poder dirigir-se cap a l'estació. Malgrat l'ensurt viscut, des del Servei Català de Trànsit van informar que no es va registrar cap incidència amb cap menor. 


Comentaris

envia el comentari