Catalunya Diari

El Sr. Postu i altres personatges debatran sobre l'humor a 'Lo Memefest' de Tàrrega

Els quatre convidats tenen l'humor com a eix principal de la seva feina però el viuen des de diferents vessants

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Lo Memefest, el primer festival de l'humor de Ponent que se celebra aquest cap de setmana a Tàrrega, comptarà amb una tertúlia-vermut on es debatrà sobre els límits de l'humor, si és que n'hi ha. Els convidats escollits per aquest col·loqui que tindrà lloc dissabte 12 d'octubre a les 12.30 h a La Soll de Tàrrega seran El Postureig de Lleida, Iu Forn, Dolors Boatella i Esther Gimeno. 

Els quatre tenen l'humor com a eix principal de la seva feina però el viuen des de diferents vessants, fet que pot fer més atractiu el debat. El Sr. Postu s'ha convertit en els últims anys en el referent de l'humor de Ponent gràcies a les seves enginyoses publicacions a les xarxes socials del Postureig de Lleida, l'edició de dos llibres sobre els costums lleidatans i una gran varietat de col·laboracions i suports per a diferents causes i entitats solidàries.

Iu Forn és periodista i ha treballat en un gran ventall de mitjans

Iu Forn és periodista i ha treballat en un gran ventall de mitjans com TV3, Catalunya Ràdio, RAC 1, Diari Ara o El Nacional. A més, també va ser col·laborador de la revista satírica El Jueves, on va viure alguns casos polèmics i, fins i tot, un segrest judicial de la revista per una portada on els Reis d'Espanya eren protagonistes.

Dolors Boatella és considerada com una de les grans especialistes dels mems a Catalunya. Actualment és la Community Manager i col·laboradora del programa 'Està passant' de TV3 i podrà aportar la seva visió sobre els límits de l'humor, sobretot des del naixement de les xarxes socials i Internet. A més, el dissabte a la tarda impartirà un taller de mems dins els actes de Lo Memefest. 

Esther Gimeno és una humorista madrilenya amb arrels targarines

Esther Gimeno és una humorista madrilenya amb arrels targarines que ha treballat el món de la comèdia fent monòlegs o participant en pel·lícules i obres teatrals. Coneixedora dels últims casos polèmics que hi ha hagut sobre els límits de l'humor al territori espanyola, també podrà aportar el seu gra d'arena.

A la nit, a més, també serà una de les que actuarà durant 'La Nit dels Monòlegs'. La tertúlia-vermut està coorganitzada per l'Associació Agrat i La Soll, que compta amb una secció de Pensament Crític on habitualment es fan debats sobre diferents temes i s'ha considerat oportú que els límits sobre l'humor pot ser un tema interessant. Així, durant el debat, que serà gratuït, també s'obrirà el micròfon al públic perquè puguin fer qüestions als convidats.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari