Catalunya Diari

El presentador del programa Dinamiks del Super3 estrena Lo Closcamoll a Tàrrega

El científic més boig de la televisió serà a l'Ateneu de Tàrrega el proper 9 de feber per presentar el seu espectacle 'Des d'Arquímedes fins a Einstein'

Lo Closcamoll
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El festival Lo Closcamoll de Tàrrega escalfa motors amb un espectacle de Dani Jiménez, presentador del programa Dinamiks del Super3. El científic més boig i presentador del programa Dinamiks de TV3 contagiarà la seva passió per la ciència el pròxim 9 de febrer a les 12.00 hores del migdia a l'Ateneu de Tàrrega. Oferirà l'espectacle 'Des d'Arquímedes fins a Einstein', un viatge espectacular per la història de la ciència en què el divulgador farà experiments increïbles. Un espectacle impactant, estimulador i molt participatiu on el públic assistent ajudaran a explicar els experiments que han marcat la història de la humanitat.

La comissió de pares i mares de l'Agrat que organitzen anualment el Festival de música familiar de Ponent, Lo Closcamoll, impulsen ara aquest espectacle amb la idea d'anar promovent activitats de lleure de qualitat per a les famílies del territori i que serveixin de prèvia pel festival de música que aquest any se celebra el 4 de maig. De moment ja porten més de 200 entrades venudes per l'espectacle del Dani Jiménez, però esperen poder omplir el teatre i que el màxim de gent pugui gaudir d'aquest espectacle familiar. 

Entrades anticipades a 8 euros a la botiga del Museu Comarcal de Tàrrega o via online a www.agratickets.cat. Preu d'entrada a taquilla: 10 euros. La iniciativa està impulsada per la comissió de pares i pares de l'Agrat que organitzen el Festival de música Lo Closcamoll, amb l'objectiu de promoure un lleure de qualitat pels infants del territori i les seves famílies.

'El metge de Lampedusa', dissabte a Tàrrega

La Temporada de Teatre 2018 – 2019 de Tàrrega, organitzada per la Regidoria de Cultura, continua aquest dissabte 2 de febrer (21.00 hores de la nit, Teatre Ateneu) amb 'El metge de Lampedusa', obra que sensibilitza sobre el drama de les persones refugiades. La peça es basa en les vivències reals de Pietro Bartolo, metge que ha atès moltes de les persones immigrades que arriben a Europa a través de l'illa italiana de Lampedusa. És un flux migratori que es tenyeix de dol i desesperació, amb persones que fugen dels seus països i moren ofegades en plena travessia del Mediterrani.

L'actor Xicu Masó es posa en la pell del metge de Lampedusa i transmet al públic les històries personals dels refugiats que ell ha atès, ha acollit i ha escoltat. Així, la seva manera de parlar de la crisi dels refugiats esdevé autèntica i colpidora a la vegada que denuncia les institucions europees, les quals es creuen de braços davant tan dramàtica situació.


Comentaris

envia el comentari