Catalunya Diari

1a Fira Torrefabrick el 18 i 19 de desembre a Torrefarrera

Diorames, exposicions, muntatge de robots Space Lab, escape room de robòtica, tallers infantils i exhibició de First Lego League ompliran per primera vegada el poble

L'Ajuntament de Torrefarrera organitza el cap de setmana del 18 i 19 de desembre la 1a Fira Torrefabrick, una cita per als amants de les construccions amb peces LEGO®. A la Sala Social s'hi podrà trobar una combinació d'exposicions, muntatge de robots Space Lab, Escape Room de Robòtica, tallers infantils i exhibició de First Lego League.

A més, s'organitza el Concurs de Diorames d'Escenes Nadalenques amb peces de LEGO® amb tres categories per edats (infantil, junior i sènior) amb l'objectiu de fomentar la creativitat i el joc.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els diorames presentats a concurs s'exposaran durant la 1a Fira Torrefabrick 

El període d'inscripcions per participar en el concurs és del 29 de novembre al 10 de desembre. Els diorames presentats a concurs s'exposaran durant la 1a Fira Torrefabrick i els guanyadors de cada categoria, que es donaran a conèixer el 19 de desembre, s'emportaran com a obsequi sets de peces de la marca LEGO®.

Es tracta d'una activitat posada en marxa per les regidories d'Infància i Cultura de l'Ajuntament amb l'impuls de tres veïns de Torrefarrera, Rafael López, Gerald Jesús Manau i Alfons Rosell, grans aficionats a les construccions LEGO®, i amb la col·laboració d'Smart School Lleida que realitzarà la dinamització de les activitats.

Imatge de la presentació de la nova fira de Torrefarrera
1a Fira Torrefabrick el 18 i 19 de desembre a Torrefarrera | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari