Catalunya Diari

Primeres patrulles de Mossos als pobles del Baix Segre per recordar les mesures de seguretat

Es tracta de controls dinàmics per la zona, malgrat que els alcaldes reclamen efectius policials per cada municipi

Una parella de Mossos conversa amb un grup de ciutadans que s'espera per entrar a un comerç d'alimentació i els recorda les mesures de seguretat
Primeres patrulles de Mossos als pobles del Baix Segre per recordar a la ciutadania les mesures de seguretat | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra han començat a patrullar pels pobles del Baix Segre amb l'objectiu de recordar a la ciutadania les mesures de seguretat, com són l'ús de mascaretes o la distància entre persones.

Aquesta era una demanda generalitzada dels alcaldes de la zona, que reclamaven efectius policials a cada un dels municipis per fer complir les mesures de seguretat. Tot i que Mossos no han concretat quantes patrulles s'hi han destinat, sí que han apuntat que es tracta de patrulles dinàmiques que van voltant pels diferents pobles.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

També entren als comerços i patrullen per les finques agrícoles

Aquest dimarts al matí, una parella de Mossos circulava pels carrers d'Aitona recordant als veïns que és obligatori l'ús de mascaretes i que s'han d'evitar les aglomeracions. A banda de patrullar pels carrers dels municipis del Baix Segre, les parelles de Mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana també entren als comerços i patrullen per les finques agrícoles. Fins ara, els Mossos no han detectat cap problemàtica i apunten que majoritàriament la població compleix les mesures de seguretat.


Comentaris

envia el comentari