Catalunya Diari

El procés de creació del nou espectacle de Fadunito, protagonista de la Setmana a Cervera

La companyia cerverina presentarà el divendres 18 a les 22 hores a la Farinera un ‘work in progress’ de ‘Fragile’

Fotografia 'work in progress' de 'Fragile'
Fotografia 'work in progress' de 'Fragile' | Jordi Prat

Un 'work in progress' de l'espectacle 'Fragile', que la companyia cerverina Fadunito estrenarà l'any 2020, serà una de les activitats destacades de la setmana de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. 

Així, l'espai La Farinera acollirà el divendres 18 a les 22 hores un passi obert al públic en el qual es mostra el procés de creació de l'obra. L'objectiu de la iniciativa artística és celebrar els 15 anys de la companyia amb la creació d'una nova obra, en la qual el públic és partícip del procés.

Una exposició repassarà la trajectòria d'aquesta companyia de teatre

Un dels responsables de la companyia Fadunito, Ferran Orobitg, assegura que l'actuació «una manera de contribuir a la nostra cultura de prop, de premiar els nostres, els de casa en un any culturalment farcit d'activitats». Al mes de novembre, una exposició que repassarà la trajectòria d'aquesta companyia de teatre de carrer.

Fadunito és una de les companyies de teatre més prolífica i més internacional i enguany celebra 15 anys de trajectòria i una desena d'espectacles en 25 països. Ha actuat als festivals més importants d'arreu del món. Per quarta edició, la capital de la Segarra es convertirà en la Vila del Llibre amb l'arribada de la tardor. Des del divendres 18 al diumenge 20 d'octubre, la festa literària s'instal·larà al carrer Major de Cervera. El leitmotiv d'enguany és la literatura de guerra com a llavor de pau, en un any en el qual es compleix el 80è aniversari del final de la Guerra Civil.

La Vila del Llibre se centrarà en els conflictes bèl·lics

La Vila del Llibre se centrarà en els conflictes bèl·lics com a font d'inspiració literària i la participació d'escriptors que han tractat aquesta temàtica a les seves obres, centrant-se especialment en la seva importància per al desenvolupament de la cultura de la pau.

  

  

Amb una vetllada dedicada al poeta Gabriel Ferrater, s'inaugurarà divendres a la tarda la Vila del Llibre

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari