Catalunya Diari

El programa ‘Reempresa’ facilita el manteniment de l’única floristeria de la Pobla de Segur

Garanteix la continuïtat de les empreses i contribueix a la fixació i atracció de la població al territori

El Pallars suma un nou cas d’èxit amb el programa Reempresa, per garantir la continuïtat de les empreses del conjunt del territori. Es tracta del cas de Florstil, l’única floristeria del municipi de la Pobla de Segur, municipi del Pallars Jussà.
 

Lluïsa Serradell, que era la propietària de l’única floristeria de la localitat, amb 30 anys d’antiguitat i amb una llarga trajectòria i excel·lent reputació al Pallars, per motius de jubilació, va posar en traspàs el seu negoci, i gràcies al programa Reempresa, aquest podrà seguir en funcionament i oferint nous serveis als clients.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La nova propietària, l’Eva Sorigué, filla de la Pobla de Segur, ha desenvolupat la seva vida professional fora de la comarca i del municipi i ara ha volgut tornar a instal·lar-se al Pallars. Ambdues empresàries i emprenedores s’han posat d’acord amb el projecte i, després d’una estreta col·laboració i acompanyament amb el servei Reempresa, han donat continuïtat al negoci.

El programa ‘Reempresa’ facilita el manteniment de l’única floristeria de la Pobla de Segur
El programa ‘Reempresa’ facilita el manteniment de l’única floristeria de la Pobla de Segur | LleidaDiari.cat

Canvi de nom de la floristeria

L’antiga floristeria Florstil passa a anomenar-se GAYOT Flowers & Bags, Botiga Taller, continua oferint la mateixa qualitat en flors naturals i plantes ornamentals que s'oferia fins ara amb l'altra propietària, així i tot, aquesta es renova amb un innovador producte de bosses i complements elaborats artesanalment per la mateixa propietària. La combinació és perfecta i el resultat final és el resultat d’una llarga tradició de floristeria amb la incorporació d’un nou producte lligat a la tradició, al mateix temps que és modern i innovador.
 

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, seguint amb l’impuls que ha de tenir la demarcació de Lleida per esdevenir un territori competitiu, sostenible i que posi en valor els seus recursos, i així atreure població i talent, dona continuïtat al programa Reempresa de Catalunya, mitjançant la implantació dels 12 punts d’atenció al territori impulsats per Globalleida i la participació de les àrees de Promoció Econòmica dels diferents consells comarcals desenvolupant el treball en xarxa. Aquest és model d’emprenedoria i de creixement personal i empresarial que incideix en afavorir la continuïtat de les empreses, mantenir el seu funcionament i salvaguardar els llocs de treball.


Comentaris

envia el comentari