Catalunya Diari

El projecte ‘Escenaris singulars’, fa parada a Almenar

Aquest projecte fusiona propostes culturals amb espais patrimonials del Segrià

El projecte cultural ‘Escenaris singulars’, impulsat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, farà parada al municipi d'Almenar, situat a la comarca del Segrià, el proper diumenge 15 d’agost.
 

Després de recórrer els municipis de Torres de Segre i Soses, el projecte arriba a El Fossar de Santa Maria per donar a conèixer la història d’aquest i gaudir d’un espectacle poètic i musical.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La jornada començarà amb una explicació de la història del fossar i del seu entorn, així com una explicació de l’origen del típic coc d’Almenar; a més a més, aquest es podrà tastar més tard. Això serà a les 19.30 hores, i una vegada finalitzada la part patrimonial, Enric Kahn i Andrea Quirós, dos joves lleidatans oferiran l’espectacle poètic-musical ‘Camins cap a la introspecció’.

El projecte ‘Escenaris singulars’, fa parada a Almenar. Imatge del 12 d'agost
El projecte ‘Escenaris singulars’, fa parada a Almenar | LleidaDiari.cat

Tres jornades més

Des d'aquest diumenge i fins al 5 de setembre es podrà gaudir de tres jornades més d'aquesta iniciativa. El pròxim escenari que es visitarà serà l’església de Sant Salvador de Torrebesses, a la comarca del Segrià també, on es podrà veure el teatre per a tots els públics ‘La venjança de don Mendo’, de Teatre del Tailón, el dissabte 21 d’agost.
 

Les dos darreres cites que s'ofereixen arribaran simultàniament el 5 de setembre: d’una banda, a la Farmàcia Tomàs Pinyol del municipi de Llardecans amb Pop Pino Quartet, que oferirà ‘Love Songs’, una sessió de pop en format de música de cambra; i la darrera cita serà a l’església de la Nativitat de Montoliu de Lleida amb un concert amb el quartet vocal EnCantades.

Projecte 'Espais Singulars'

«Espais singulars» - 'Patrimoni arquitectònic i arts escèniques amb visió de territori 2021’ - és un projecte que ofereix accions culturals diverses d’artistes vinculats a les arts vives en espais patrimonials del Segrià.

Les activitats que s'ofereixen estan dotades de simbolisme arquitectònic, història i identitat, amb iniciatives al voltant de les arts escèniques (música, dansa, teatre, circ...) per posar en valor els béns d’interès cultural del territori. La iniciativa compta amb el suport de laDiputació de Lleida a través de l’Institut d’Estudis Ilerdenc.


Comentaris

envia el comentari