Catalunya Diari

Els projectes de dinamització al voltant de la pedra seca, presents a la Universitat d’Estiu de la UdL

Organitzen la Jornada tècnica en línia ‘La Pedra Seca: oficis i experiències’ dins la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida

El Centre d'Interpretació de la pedra seca de Torrebesses i el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya de la Granadella organitzen i coordinen la jornada tècnica en línia 'La Pedra Seca: oficis i experiències'.

La jornada busca donar a conèixer els projectes de dinamització local al voltant de la pedra seca a Catalunya, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears.

L'activitat està adreçada a tothom que vulgui descobrir els nous usos que es donen a les construccions de pedra seca, la història de les mateixes i la tasca de les entitats vinculades a la promoció i gestió al territori d'aquest patrimoni.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses
Els projectes de dinamització local sobre la pedra seca a la Universitat d'estiu de la UdL | LleidaDiari.cat

 

Diferents ponències programades

A través de les diferents ponències programades es podrà conèixer més sobre l'ofici de marger, ajudes existents per la restauració i manteniment de construccions de pedra seca a Balears i la Comunitat Valenciana; així com ajuts per la restauració del patrimoni de la pedra seca a través de la inserció laboral a Catalunya.

La jornada es farà en el marc de la Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida els dies 1 i 8 de juliol de 2021, té una durada de tres hores i la matrícula per participar-hi és gratuïta. Cal enviar la butlleta de matrícula disponible a http://estiu.udl.cat a través del correu electrònic [email protected]


Comentaris

envia el comentari