Catalunya Diari

Promocionen les postes de sol de Ponent com un atractiu turístic

Boira Experience ha programat per aquest dissabte una trobada a la Serra de Mollerussa per contemplar-ne una amb ambientació musical

Imatge d'una posta de sol captada a Ponent. | LleidaDiari.cat

L'associació Boira Experience, que va néixer per fomentar el fenomen meteorològic de la boira com a atractiu turístic ha decidit ara apostar per promocionar les postes de sol de Ponent. En aquest sentit, s'ha programat pel proper dissabte, dia 1 de juliol, a les 18.00 hores una trobada al parc de la Serra de Mollerussa per fer una breu caminada i anar a un lloc especial que no s'ha revelat per poder contemplar el moment en què marxa el sol i es pon a l'horitzó de la plana amb l'acompanyament de música en directe. Una de les promotores d'aquesta activitat, Irene Barón, ha destacat que a Ponent hi ha unes postes de sol «màgiques» amb molts canvis de colors, que estan infravalorades perquè hi ha gent que és capaç de fer milers de quilòmetres per anar-ne a veure a altres països quan en tenen aquestes aquí.

'1a Posta de sol amb gust Ponentí', aquest és el títol de la proposta que impulsa l'associació Boira Experience pel dissabte 1 de juliol al capvespre en un punt indeterminat del parc de la Serra entre Mollerussa i Sidamon, al Pla d'Urgell. L'activitat neix amb l'objectiu de fomentar «l'espectacularitat» de les postes de sol a Ponent, quan es produeixen una combinació de colors al cel que fan que siguin moments «realment màgics», ha destacat Irene Barón.

L'activitat és gratuïta i oberta a tot el públic amb trobada i sortida a les 18.00 hores des de l'Escola de Vol la Serra de Mollerussa. Aleshores s'anirà caminant uns tres quilòmetres fins a un punt secret on es podrà viure l'experiència. Els organitzadors posaran a disposició dels assistents servei de bar i menjar així com altres sorpreses per al moment en què s'amagarà el sol, com per exemple música en directe. Si el dia és clar està previst que des del punt on es contemplarà la posta es puguin veure punts tan característics de la plana com la Seu Vella de Lleida.


Comentaris

envia el comentari