Catalunya Diari

Prop d'una trentena d'espectacles medievals al carrer amenitzaran el Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d'Urgell

La plaça dels Oms i el pati de la Biblioteca Sant Agustí, espais on tindran lloc representacions i activitats que transportaran als visitants de ple a l'Edat Mitjana

El 17è Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d'Urgell presenta, com ja ve sent una tradició, una àmplia i variada programació al carrer amb activitats i espectacles gratuïts per a tots els públics que faran reviure durant tot el pròxim cap de setmana a urgellencs i visitants l'època medieval. Prop d'una trentena de propostes seran les que amenitzaran el Mercat Medieval i que es desenvoluparan a la plaça dels Oms, davant la catedral, i al pati de la Biblioteca Sant Agustí. Precisament, a la plaça dels Oms, dissabte 9 de juny a les 11.00 hores del matí, s'iniciarà el primer espectacle medieval amb la cercavila inaugural que recorrerà tot el carrer dels Canonges fins a arribar al carrer Lluís de Sabater, i que donarà per obert la dissetena edició del Mercat Medieval de la Seu d'Urgell.

Cartell del festival medieval
Cartell del festival medieval | LleidaDiari.cat

Durant tot dissabte i tot diumenge, 9 i 10 de juny, hi haurà instal·lat a la plaça dels Oms el campament del mamut, a càrrec de Gog i Magog; i activitats de tir amb arc i demostracions, amb Vall Llobera, terra d'arquers. La cèntrica plaça de la Seu d'Urgell també acollirà a La Cirquestra, amb músics i malabaristes, amb els Improvisto´s Krusty Show, mentre que els Gog i Magog ens portaran l'abat dels bojos, la classe magistral del gran guerrer Kalum Morken, amb els seus magnífics guerrers acròbates, i la bruixa de tres caps. Diumenge, a dos quarts d'una del migdia, la plaça dels Oms acollirà el ball de gegants a càrrec de la Colla de Gegants de la Seu d'Urgell.


Comentaris

envia el comentari