Catalunya Diari

Es prorroguen fins al 20 de març els talls a la C-13, entre Rialp i Llavorsí

Els operaris s'han trobat amb un volum de feina sobrevingut i amb treballs a realitzar de gran complexitat

Pla general de diversos vehicles circulant en pas alternatiu pel punt de la C-13
Es prorroguen fins al 20 de març els talls intermitents de 45 minuts a la C-13 | LleidaDiari.cat

Els talls intermitents a la C-13 entre Rialp i Llavorsí (Pallars Sobirà), de 45 minuts cada hora, es prorrogaran fins al 30 de març.

S'allargaran dues setmanes més del previst inicialment per «la complexitat dels treballs a realitzar i per garantir la seguretat tant dels treballadors com dels usuaris de la via». Aquests talls són deguts a les obres per estabilitzar el talús i evitar despreniments. Es fan durant el dia i de dilluns a divendres. Les restriccions són entre les 8.30 h i les 14.30 h i entre les 15.30 h i les 18.30 h. Es dona pas cada hora a partir de les 8.30 durant 15 minuts i es talla la carretera els 45 minuts següents. El Govern destina 1,66 MEUR per aquesta obra.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una esllavissada de roques i l'ensorrament de part d'un talús

El 27 de desembre del 2019 va tenir lloc una esllavissada de roques i l'ensorrament de part d'un talús que va obligar a tallar la carretera durant 42 hores. El diumenge 29 de desembre es va reobrir la via. Al quilòmetre 141,5 s'hi va habilitar un carril amb pas alternatiu i regulació de semàfors. Aquestes obres han de permetre reforçar el talús amb més ancoratges i malles de seguretat per tornar a habilitar dos carrils de circulació en aquest punt de la C-13.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari