Catalunya Diari

La Seu publica la seva Guia d'Estiu amb múltiples activitats per als més joves

Totes aquestes activitats estaran adaptades a les mesures de seguretat i higiene fixades pel PROCICAT.

Cartell de l'esdeveniment
La Seu d'Urgell prepara l'estiu per als més petits | LleidaDiari.cat

Els nens i joves de la Seu d'Urgell i comarca podran trobar a la Guia d'Estiu 2020 un total de 34 activitats: 20 de lleure i 14 esportives, natura i aigua. Les propostes estan adreçades a infants de 3 a 12 anys, i també per a joves a partir dels 12.

Totes aquestes activitats estaran adaptades a les mesures de seguretat i higiene fixades pel PROCICAT. La guia, que recull totes les activitats de lleure i esportives que organitzen tant els ajuntaments com associacions, entitats esportives i empreses alturgellencs, s'anirà actualitzant diàriament, ja que alguna d'aquestes propostes està pendent de poder-se realitzar degut a la incertesa provocada per la crisi sanitària de la Covid-19.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En aquestes activitats d'estiu hi treballaran diferents joves de la Seu i l'Alt Urgell

En aquestes activitats d'estiu hi treballaran diferents joves de la Seu i l'Alt Urgell, després d'haver fet el curs de monitor o de director de lleure, titulacions incloses en el Pack Lleure que organitzat l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. El regidor de Joventut de l'Ajuntament urgellenc, Xavier Estival, manifesta al respecte que «amb l'arribada de l'estiu, arriba la nostra agenda innovadora per un estiu peculiar. Ara es tracta que tothom esculli i gaudeixi les activitats». Val a dir que enguany la difusió d'aquesta guia d'estiu només serà telemàtica.


Comentaris

envia el comentari