Catalunya Diari

Tot a punt a Alpicat per a la cinquena edició de Circ Picat

Per primer cop se celebrarà en tres dies, de divendres a diumenge

Imatge del Circ Picat del 2017
Imatge del Circ Picat del 2017 | LleidaDiari.cat

Alpicat ja té a punt tots els detalls per viure, a partir d'aquest divendres al vespre, la cinquena edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu. El certamen oferirà per primer cop tres dies d'espectacles, amb una programació marcada per la qualitat de les companyies, que seran tant estatals com internacionals.

L'aposta d'Alpicat pel món del circ es fa més palesa que mai en aquesta edició, que passa de dos a tres dies –de divendres fins diumenge– i creix en nombre de companyies –vint davant de les dotze de l'any passat– i d'espais escènics, que passen de sis a deu.

Pel que fa a la programació, els espectadors podran gaudir d'actuacions més experimentals, com les de l'Escola de Dansa d'Alpicat o de l'Escola de Circ INEF, però també de companyies professionals entre les que hi figuren Moventmentiks, amb l'espectacle «Jaque mate», Jam («Hats»), Marcel Gros («Minuts»), El pájaro carpintero («Sonarium»), L'home dibuixat («Screen Man»), Máximo óptimo («Mínimo pésimo»), Xip Xap Teatre («Trasto Karts»), Shakti Olaizola («Baldin bada»), Ytuquepintas («Somnis de sorra»), La Tal («Indredible Box»), Sac Espectacles («Danscirkant»), Nueveuno («Sinergia 3.0»), Centre de Titelles («Hathy»), Atirofijo («A s'ombra») i Tout par terre («Welcome»). També hi haurà el concert itinerant de Sonsonite, diferents actuacions de DJ's (al matí dins el Vermut Cirqué i a la nit amb Ponent Roots), els tallers de Xanques del Harri i un concert de Thinki'n Wild.

  

Passant als espais escènics, seran deu, un dels quals serà el clàssic de La Unió i la resta seran nous, algun d'ells itinerant. La resta seran l'Escenari Gran, l'espai gastronòmic La Taverna, el Molí, Graó, Fira d'artesania, plaça Maria Rúbies, Pista i l'anomenat Petits, per a menors de 5 anys. La compra d'entrades per als espectacles de pagament es pot fer a l'Ajuntament d'Alpicat fins divendres a les 14 hores, a l'oficina d'atenció al públic, al punt d'informació del festival (ubicat a la Fira d'artesania) i a la Sala La Unió.Podeu trobar tota la informació i la programació de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu a: https://www.circpicat.cat.


Comentaris

envia el comentari