Catalunya Diari

Tot a punt a Esterri d'Àneu per convertir-se en la capital pirinenca del circ i el teatre

El festival Esbaiola't presentarà 23 propostes d'espectacles

Esterri Àneu, municipi de la comarca del Pallars Sobirà acull el festival Esbaiola't 2021 per convertir-se en la capital pirinenca del circ i del teatre. Un total de 22 companyies participaran en aquesta jornada amb 23 propostes d'espectacles.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
b 14 propostes de teatre, 5 de circ, 3 de tallers i 2 instal·lacions de jocs. pagament,
22 companyies participaran en aquesta jornada amb 23 propostes d'espectacles. Imatge del 16 de juliol.
22 companyies participaran en aquesta jornada amb 23 propostes d'espectacles | Lleidadiari.cat

Companyies catalanes i internacionals

L'aforament d'aquest festival està limitat al 70% i serà obligatori l'ús de mascareta. Destaquen espectacles de «moltíssim prestigi i qualitat artística» com 'Parasite Circus' de la cia francesa Tetes de Mules o 'Encore Plus' de la companyia francesa Toi d'Abord
 

Respecte a l'estat espanyol, de referents hi destaca La Rous Teatro amb 'La casa del abuelo', que té el Premi Feten 2009 al Millor espectacle infantil o 'Esencial' de Vaiven Circo, un espectacle que parla de transicions, del menys és més.

La Baldufa, directors artístics de l'Esbaiola't, com a companyia són Premio Nacional de las Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020. A l'Esbaiola't 21 presentaran 'l'Arrivederci Confetti', una adaptació a escenari del Bye bye Confetti, un espectacle on tres pallassos molt extravagants fan reflexió entorn del poder.

De l'escena catalana el públic podrà gaudir del pallasso Marcel i de l'Estaquirot Teatre és una companyia de titelles amb 48 anys d'història. Durant tot el cap de setmana actuaran a Esterri d'Àneu 16 companyies catalanes, 3 franceses i 3 andaluses.
 

Pel que fa a les entrades anticipades venudes ja arriben al 70% i donades les circumstàncies actuals des de La Baldufa ja ho consideren una bona xifra i confien omplir tots els espectacles al llarg del cap de setmana. Carles Pijuan, de la companyia La Baldufa, anima als amants del circ, el teatre, o la dansa a assistir a l'Esbaiola't donat que trobaran una oferta molt variada i destinada a un públic molt familiar.


Comentaris

envia el comentari