Catalunya Diari

Ratllen el cotxe de la coordinadora de Ciutadans a Almacelles

La mateixa nit també es van atacar oficines del partit a Girona i Tarragona

Imatge de les ratllades al cotxe
Imatge de les ratllades al cotxe | Facebook Rosi Rojas

Un grup de persones van ratllar aquest dilluns el cotxe de la coordinadora de Ciutadans d'Almacelles, Rosi Rojas. Tal com es pot veure a les fotografies que l'afectada va publicar a les xarxes socials, les ratllades són d'unes dimensions considerables i clarament visibles. Rojas, junt amb les imatges del seu cotxe, va escriure: «Així comencem l'any! Amb 'gentuza' que es dedica a ratllar els cotxes, amb el cor de Ciutadans i inicials dels nostres noms. Aquesta és la democràcia i la llibertat d'expressió que tenim a Almacelles!».

Tanmateix, la coordinadora del partit d'aquesta localitat lleidatana segueix dient que: «Podreu ratllar-me els cotxes, però no ens callareu, opressors i covards. Feu-ho davant de la meva cara i doneu la cara de pocavergonyes que teniu, tot ho feu d'amagades». La denúncia a les xarxes socials per part de Rosi Rojas no va ser l'única i altres companys de partit com la presidenta de Ciutadans a Lleida, Ángeles Ribes, també van voler fer-se ressò del succeït. En aquest sentit, Ribes ha publicat al seu compte personal de Twitter les imatges compartides per Rojas i ha dit que «lamentablement comencen l'any amb un atac feixista a la nostra companya d'Almacelles a la qual li han ratllat el cotxe. Tot el nostre suport i recordar-vos als totalitaris que no ens callaran». 

Més ratllades al cotxe de Rosi Rojas
Més ratllades al cotxe de Rosi Rojas | Facebook Rosi Rojas

 

Per la seva banda, el diputat portaveu adjunt de C's al Parlament de Catalunya, Jorge Soler, ha dit públicament que el «feixisme ha tornat a sortir de nit. A Almacelles han destrossat el cotxe d'una persona que entrarà a l'ajuntament democràticament al maig, guanyant a les urnes el què els altres mai aconseguiran». Finalment, el secretari d'organització de C's, Carlos Carrizosa, també ha volgut denunciar els fets a Twitter i ha remarcat que, a banda de l'atac a Lleida, en les darreres hores també s'han produït altres a Tarragona i Girona. Cal recordar que la seu de C's a Lleida va patir durant el 2018 fins a vuit atacs, alguns d'ells, força greus després de trencar els vidres de les oficines amb pedres de grans dimensions.


Comentaris

envia el comentari