Catalunya Diari

Registrats dos nous terratrèmols al Pallars Jussà i l'Alt Urgell

Els terratrèmols s'han registrat al voltant de les nou del matí i no han estat percebuts

Epicentre del terratrèmol de l'Alt Urgell | ICGC

Dos nous terratrèmols s'han registrat aquest matí al Pirineu català al voltant de les nou del matí, un a la comarca de l'Alt Urgell i l'altre al Pallars Jussà. Els petits terratrèmols no haurien estat percebuts per la població. Des de la matinada del passat diumenge els terratrèmols han estat constants en aquesta zona de la demarcació de Lleida.

Al voltant de les nou del matí s'ha registrat un nou terratrèmol molt a prop de la població de Noves de Segre, a l'Alt Urgell, amb una magnitud de 2,8 graus a l'escala de Richter, segons ha informat l'Institut Geogràfic Nacional. El terratrèmol no hauria estat percebut per la població i s'hauria registrat a una profunditat de 9 quilòmetres. Només uns minuts més tard un segon terratrèmol s'ha registrat al Pirineu català, concretament molt a prop de la població de Senterada, al Pallars Jussà, i tampoc es té constància que hagi estat percebut per la població de la zona. Aquest segon sisme s'ha registrat amb una magnitud de 2,2 a l'escala de Richter.

Els terratrèmols en aquesta zona del Pirineu són constants des de la matinada de diumenge amb intensitats entre els 2 i 3 graus a l'escala de Richter. El terratrèmol més important es va registrar aquest dilluns al matí amb una magnitud de 3,4 a l'escala de Richter a la comarca de l'Alt Urgell.


Comentaris

envia el comentari