Catalunya Diari

La rehabilitació de l'A-2 entre Torrefarrera i Els Alamús s'iniciarà l'1 de juny

Està prevista la millora de 15 quilòmetres de carretera amb un pressupost de 7,6 milions d'euros

L'accident s'ha produit a l'A-27 a l'altura del Morell
Està prevista la millora de 15 quilòmetres de carretera amb un pressupost de 7,6 milions d'euros | google maps

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha anunciat que iniciarà el pròxim 1 de juny les obres de rehabilitació superficial i puntualment estructural del ferm de l'A-2 en un tram de 15 quilòmetres entre l'enllaç de Torrefarrera i Els Alamús, uns treballs pressupostats en 7,6 milions d'euros.

Segons ha informat el govern espanyol, l'1 de juny s'iniciarà la primera fase de l'actuació, de 4,5 quilòmetres entre Torrefarrera i Corbins, al Segrià. Aquests treballs comportaran canvis en la circulació, ja que es tallarà el trànsit en aquest tram de l'A-2 en la calçada sentit Barcelona i s'habilitaran carrils bidireccionals a l'altra.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Es farà una intervenció en l'àmbit estructural i de manera localitzada

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha explicat que a més de la millora del ferm en l'àmbit superficial en aquests 15 quilòmetres, es farà una intervenció en l'àmbit estructural i de manera localitzada en aquells punts que presentin un deteriorament més acusat. Pel que fa als canvis de circulació, els tècnics del Ministeri els habilitaran i senyalitzaran en aquest tram per advertir als conductors d'aquesta circumstància.

En tot cas, de divendres (13h) a dilluns (7h), aquestes restriccions quedaran suspeses. Com a pas previ a aquesta actuació, les nits del dimecres 27 i el dijous 28 de maig, de 22h a 6h, el trànsit a l'A-2 per la calçada dreta serà desviat per l'enllaç de Torrefarrera. Crespín ha recordat que la inversió del MITMA en aquest projecte de millora s'afegeix als 10,5 milions d'euros que el Ministeri ha destinat entre el 2017 i el 2019 a tasques de conservació i manteniment a l'A-2 a la demarcació de Lleida.

  


Comentaris

envia el comentari