Catalunya Diari

Reobren l'N-260 a Pont de Bar després de les obres de reparació

S'ha assegurat el vessant de la muntanya mitjançant la tècnica del 'bulonado' i amb la instal·lació d'una malla

Pla mitjà on es poden veure operaris ultimant els treballs de reforç del talús a l'N-260
S'ha assegurat el vessant de la muntanya mitjançant la tècnica del 'bulonado' | LleidaDiari.cat

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) reobre aquest divendres a la una del migdia el trànsit en tots dos sentits de la circulació al quilòmetre 209 de l'N-260 a l'altura de Pont de Bar (Alt Urgell), on una esllavissada de roques va tallar la via el 23 de gener passat a conseqüència de les intenses pluges associades a la borrasca Gloria.

Les obres de reforç del talús han permès assegurar el vessant de la muntanya mitjançant la tècnica del 'bulonado' i la instal·lació d'una malla de protecció d'alta resistència.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'hi han invertit 332.303 euros

En total, s'hi han invertit 332.303 euros. La circulació en aquest punt s'estava fent fins ara amb pas alternatiu amb semàfors. L'actuació, executada amb caràcter urgent, ha consistit en la perforació de 1.067 metres de 'bulones' (barres d'acer que milloren l'estabilitat del talús) i la disposició i ancoratge de 1.200 metres quadrats de malla d'alta resistència per al reforç i contenció del vessant de la muntanya. A la zona afectada també s'han instal·lat 2.800 metres quadrats de malla de triple torsió, sistema de tensió i contenció de talussos habitual en infraestructures viàries.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari