Catalunya Diari

Un repunt de casos força a Mollerussa a fer una crida a seguir respectant els horaris

Pugen de 37 a 47 els positius en una setmana, sobretot en edats de 25 a 45 anys

Pla general on es poden veure les terrasses a la plaça Major de Mollerussa amb distància de seguretat per la covid-19, el 21 de maig de 2020
Pugen de 37 a 47 els positius en una setmana, sobretot en edats de 25 a 45 anys | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa ha fet una crida a la ciutadania perquè prengui consciència de la necessitat de respectar les franges horàries per a les sortides prenent les mesures de prevenció recomanades.

Ho ha fet davant el repunt de casos detectats en la darrera setmana, en la qual han passat de ser 37 a 47, la majoria persones d'entre 25 i 45 anys. Així s'ha informat en la reunió periòdica del comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil, on s'han actualitzat aquestes dades mèdiques. Es mantenen en 9 les persones que han perdut la vida a causa del virus i també les 16 que han aconseguit curar-se, segons dades del CAP. El consistori obrirà divendres la pista d'atletisme i el circuït de motocròs amb cita prèvia.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'intensificaran els controls informatius

Pel que fa al control del seguiment de les mesures de confinament a la via pública, la Policia Local ha hagut d'aixecar 2 actes més i ja són 8 en una setmana precisament per aquest incompliment de les franges horàries. En aquest sentit, també s'ha establert que s'intensificaran els controls informatius per tal que la ciutadania respecti l'obligatorietat de portar la mascareta per a majors de 6 anys sempre que no es pugui mantenir una distància de 2 metres a la via pública i en espais tancats d'ús públic.

Així mateix, també s'han reforçat les tasques de control en el funcionament de les terrasses obertes per tal que es compleixin les mesures establertes per a la seva obertura, igualment que els establiments comercials que ja està oberts sense necessitat de cita prèvia. D'altra banda, el consistori obre a partir de divendres la pista d'atletisme i els circuits d'autocròs i automodelisme, ubicats tots tres al Parc de la Serra. L'accés serà amb cita prèvia i per concertar-la caldrà fer-ho a través dels clubs que els gestionen en cada cas. Així mateix, s'han establert un seguit de mesures a complir com és l'aforament així com que es tracti de fer una pràctica individual respectant les mesures de distància recomanades, mesures totes elles que estaran detallades en cartells informatius a cada una de les instal·lacions.


Comentaris

envia el comentari