Catalunya Diari

La xifra de morts per Covid-19 a la residència de Solsona no para de créixer

A més, s'ha detectat quatre positius entre els usuaris que van ser traslladats a altres centres

Imatge de les proves PRC practicades als treballadors i treballadores de la Fundació Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona, el dia 8 de gener de 2021.
Imatge d'arxiu de les proves PRC practicades als treballadors i treballadores de la Fundació Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona. | LleidaDiari.cat

La residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona ha registrat tres noves defuncions en les darreres hores, motiu pel qual la xifra de defuncions ja s'eleva a 19 des que es va detectar el brot a finals de 2020. Actualment la residència acull 52 persones i manté contacte amb la vintena de residents que han estat traslladats a diferents punts fora del centre. Concretament, 16 s'han traslladat a Igualada; dos més al sociosanitari del Solsonès i els altres dos al seu domicili. Segons la comissió de seguiment, tots ells «continuen estables», encara que quatre han donat positiu en coronavirus. Pel que fa a la plantilla, i després de les darreres proves PRC realitzades entre el personal que està de baixa, aquest diumenge s'han pogut reincorporar al seu lloc de treball dues treballadores més, les quals s'uneixen a l'equip de professionals del centre, que continua abocat en l'atenció de les persones i al restabliment d'activitats d'interacció social.

▶️ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La Fundació que gestiona la residència, així com les institucions locals representades en la comissió de seguiment del brot, a través d'un comunicat, han traslladat el seu condol a familiars i amistats de les persones difuntes. En aquest sentit, les mateixes persones reiteren l'agraïment a les nombroses i continuades mostres de suport que reben per part de familiars, ciutadans i entitats en aquest luctuós episodi que està vivint el municipi de Solsona des de finals de l'any 2020.


 


Comentaris

envia el comentari