Catalunya Diari

Un restaurant de Balaguer ofereix a la seva carta «guàrdia civil andalús a la brasa»

Les xarxes han esclatat en polèmica

Imatge del restaurant la Nova Font Blanca
Imatge del restaurant la Nova Font Blanca | La Nova Font Blanca

La polèmica torna a Lleida. Aquesta vegada a la Noguera a causa de la publicació d'uns curiosos plats en un menú del restaurant la Nova Font Blanca de Balaguer. Concretament, el restaurant ofereix a la seva carta d'esmorzars i menú plats com «guàrdia civil andalús a la brasa» o «Mans de jutges i fiscals del Constitucional fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó».

Imatge del menú on s'ofereixen mans de jutges
Imatge del menú on s'ofereixen mans de jutges | La Nova Font Blanca

 

Tal com es pot apreciar a la carta que tenen pública a la seva pàgina web, el restaurant mostra una clara tendència independentista amb l'exposició pública de banderes estelada i de missatges a favor de la república catalana. En aquest sentit, a la carta destaquen frases com «cuinem com ens surt dels fogons» o «el 90% d'aquest menú està cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país: Catalunya».

Imatge del menú d'esmorzars
Imatge del menú d'esmorzars | La Nova Font Blanca

 

Així mateix, també es poden llegir inscripcions al menú d'esmorzar com la de: «Salut i república i que Déu nostre senyor us guardi». La mateixa Nova Font Blanca va ser la guanyadora en el programa «Joc de Cartes» de TV3, en el qual, diversos restaurants de Lleida competien per oferir el millor plat de caragols de la província. 

Les xarxes esclaten contra els plats de la Nova Font Blanca

Les reaccions als plats d'aquest restaurant de Balaguer no s'han fet esperar i han estat multitud les persones que han denunciat els fets a través de les xarxes socials. En alguns dels missatges es pot llegir: «El restaurant la Nova Font Blanca de Balaguer ofereix a la seva carta «Guàrdia Civil andalús a la brasa». Però aquí no passa res, ningú es manifestarà indignat, ni sortirà per la televisió. Quin fàstic donen!». 

Tanmateix, altres persones es fan ressò de la polèmica i recomanen a la ciutadania a no anar a aquest restaurant balaguerí. Finalment, LleidaDiari.cat ha intentat ficar-se en contacte amb el responsable del restaurant, però sense èxit.


Comentaris
Sergi
No en dubtin que acaben de guanyar un client
Lleida
Espanyolitos pq no us quexaveu quan insultaven catalans??! Pq no us queuxeu quan hi ha bars amb la vostra bandera i caps de toro??! Ja és us representa la intolerància!!!! No canviareu pq no ho heu fet durant 600 anys!!!! Us estimen molt totes les vostres ex-colonies!!!
Montse
... Un altra clienta q vindra. Falten postres no? Com figues d, Ines confitades.

envia el comentari