Catalunya Diari

El restaurant l'Estoneta de Vilanova de Bellpuig rep el Certificat d’Excel·lència Trip Advisor

El negoci familiar, regentat per Josep Maria Pons, promotor del No Surrender Festival, compleix tres dècades

Santi Aubach, Encarna Calafell i Josep Maria Pons, ànimes de L'Estoneta
Santi Aubach, Encarna Calafell i Josep Maria Pons, ànimes de L'Estoneta | LleidaDiari.cat

El Restaurant L’Estoneta de Vilanova de Bellpuig acaba de ser guardonat amb el Certificat d’Excel·lència Trip Advisor 2019. 

Aquest premi només es concedeix als establiments d’hostaleria que han estat rebent opinions excepcionals de manera sistemàtica a través del portal nord-americà de gran difusió Trip Advisor al llarg de 12 mesos. Per aconseguir-ho, els establiments han de mantenir-se amb una puntuació general de 4,5 estrelles sobre 5, així com gaudir d’un nombre mínim d’opinions i d’un perfil a Trip Advisor amb una antiguitat d’almenys 12 mesos.

L’Estoneta ha elaborat un menú gastronòmic especial

Els guanyadors d’un Certificat d'Excel·lència són allotjaments, establiments de restauració i atraccions de tot el món que ofereixen als seus clients de manera continuada una experiència de qualitat superior. Per celebrar la bona notícia, que coincideix amb 30 anys d’aquest establiment de la petita localitat del Pla d’Urgell, L’Estoneta ha elaborat un menú gastronòmic per als que vulguin compartir la seva alegria. 

El menú d’aniversari inclou propostes tan variades com caragols, melós de rap, pop cruixent, llamàntol, magret d’ànec, una nova versió de la pizza tradicional de L’Estoneta i unes postres molt especials: ‘El pastís de formatge que li agrada a l’Springsteeen’. El menú gastronòmic vol ser un recorregut a través del gust per les tres dècades d’aquest negoci familiar i com no podia ser d’altra manera, dedica un recordatori molt especial pel No Surrender Festival, del qual Josep Maria Pons, que regenta el restaurant, n’és el promotor.

 

Passió pel Bruce Springsteen

«Ja que el No Surrender Festival s’ha cuinat a L’Estoneta, el que ha fet el nostre xef Santi Aubach no és unes postres de músic, sinó unes postres del ‘Boss’. Ens hem llançat a fer una reinterpretació del pastís de formatge del qual Bruce Springsteen es declara fan incondicional»,  explica Pons, que deixarà una cadira lliure al sopar de dissabte, per si el cantant de Nova Jersey es brinda a acceptar la seva invitació.

 

També et pot interessar...


Comentaris
Jordi Fontanet i Espinet
Moltes felicitats a tot l'equip de l'Estoneta! Me n'alegro molt!!! Us ho mereixeu!!!

envia el comentari