Catalunya Diari

Restaurants Tàrrega ofereix el darrer servei per Sant Joan

Animen a omplir terrasses i restaurants per poder ajudar el sector i es fa un balanç molt positiu del servei

Imatge del cartell del servei a domicili dels restaurants de Tàrrega
Restaurants Tàrrega ofereix el darrer servei per Sant Joan coincidint amb la fi del confinament | LleidaDiari.cat

La revetlla de Sant Joan serà l'últim servei de menjar a domicili que oferirà Restaurants Tàrrega després de 400 comandes realitzades durant el confinament per la pandèmia del coronavirus.

El pròxim 25 de juny comença la nova etapa de represa on ja s'hauran eliminat la majoria de restriccions que havien afectat al sector de la restauració els últims 3 mesos i permetran un retorn a una certa normalitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

S'anima a omplir terrasses i restaurants per poder ajudar el sector

Així, des de Restaurants Tàrrega s'anima a omplir terrasses i restaurants per poder ajudar el sector i es fa un balanç molt positiu del servei per haver pogut aportar el seu gra d'arena amb la reactivació dels petits establiments locals. La plataforma on-line va néixer amb l'objectiu de fomentar els restaurants targarins en un moment delicat per les limitacions al sector i facilitar al client una eina en línia per fer tornar-los a gaudir.

El balanç ha estat molt positiu amb un total de 400 comandes realitzades de 7 establiments diferents, 1960 plats servits, 16 localitats on s'ha ofert el servei i 5 persones contractades. Tanmateix, des de Restaurants Tàrrega s'ha posat a disposició dels restaurants per si en un futur s'ha de reactivar el servei de repartiment a domicili per tornar a emprendre la iniciativa.

Diferents menús especials per poder gaudir de Sant Joan

Les comandes pel sopar de la revetlla de Sant Joan es poden fer a www.restaurantstarrega.cat fins al mateix dimarts 23 de juny a les 15.00 hores de la tarda i el servei només s'oferirà a Tàrrega per poder complir amb tota la demanda. Els restaurants que formen part de la plataforma on-line (Artapa, La Cava, D'Tapes, El Pati, Tastimotant i Nostalgics) han proposat diferents menús especials per poder gaudir de Sant Joan amb la família i amics.


Comentaris

envia el comentari