Catalunya Diari

Restriccions de trànsit per obres a la C-1412b a Isona i Conca Dellà

El recorregut alternatiu serà el format per les carreteres C-1412bz i la C-363, entre les poblacions d'Isona i Conques

La carretera C-1412b, al municipi d'Isona (Pallars Jussà), pateix restriccions de trànsit a conseqüència dels treballs de conservació que s'hi duen a terme.

Fins al 13 de febrer, la carretera estarà tancada a la circulació, a l'altura del quilòmetre 42, de manera que el trànsit es desviarà per un itinerari alternatiu. El recorregut alternatiu serà el format per les carreteres C-1412bz i la C-363, entre les poblacions d'Isona i Conques.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La carretera de Sant Esteve de la Sarga estarà tancada fins al febrer

Per la seva banda, el Servei de Vies i Obres de la Diputació de Lleida va informar la setmana passada que la carretera LV-9124 estarà tancada al trànsit fins divendres dia 7 de febrer en un tram de 3 km, a l'altura de Moror, per raons de seguretat i prudència. 

Els tècnics expliquen que una vegada netejada la via, com que encara drena aigua per la muntanya cal esperar uns dies a què el terra i la pedra dels talussos quedin assentats per no patir un altre despreniment. Des del Servei de Vies i Obres de la Diputació es recomana circular amb molta precaució en previsió de possibles incidències.

Proposen un accés alternatiu a Sant Esteve de la Sarga 

La Diputació de Lleida s'ha compromès a habilitar un accés alternatiu a Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà), després del nou despreniment d'aquest dijous que ha tornat a tallar la LV-9124 d'accés al municipi. 

El president de la Diputació, Joan Talarn, s'ha desplaçat aquest dijous migdia fins al punt del despreniment i ha anunciat que cal buscar una solució definitiva per assegurar l'accés tant dels veïns com les persones que es desplacen al Congost de Montrebei. Així, la Diputació ha encarregat un estudi tècnic per avaluar les millors alternatives. El desviament de la carretera podria passar per Castell de Mur o Cellers. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari