Catalunya Diari

Retencions a les carreteres catalanes en l’operació sortida de Sant Joan

Situació complicada a les principals vies, amb aturades a l’AP-7, la C-33, la C-53, la C-65 i l'N-340, entre altres

Mapa de la situació del trànsit a les carreteres catalanes
Situació complicada a les carreteres catalanes en l'operació sortida de Sant Joan | SCT

Operació sortida de Sant Joan. A les dotze del migdia d’aquest dissabte ja ha sortit el 73% dels vehicles previstos, uns 374.000, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona sense greus incidències, tot i que amb una situació complicada a les principals vies, amb aturades a l’AP-7, la C-33, la C-53, la C-65 i l'N-340.

Situació del trànsit en directe

Situació del trànsit complicada a l’AP-7 tant a Barcelona com a Girona i Tarragona. Amb retencions de 13 km entre Mollet i la Roca del Vallès en sentit nord i de 6 km a Llinars del Vallès en sentit nord cap a Girona. A més, hi ha 10 km de congestió al Papiol, en sentit sud cap a Martorell, i 3 km a Castellví de Rosanes en direcció Tarragona.

A Girona hi ha 2 km de circulació amb congestió, concretament a l’altura de la Jonquera, en sentit nord fins a Le Boulou, A-9, a França.  A Tarragona l’autopista es veu afectada a l’alçada d’Altafulla amb 1km de retencions en sentit sud.

Cal destacar també que hi ha 5km de trànsit lent a la C-32 a Castelldefels en sentit sud i  a Parets del Vallès, al punt de la C-33 per enllaçar amb l’AP-7, hi ha 3 km de retencions. I a la C-35, 5 km de retencions a la Llagostera, en sentit est, per enllaçar amb la C-65 on hi ha 2 km de trànsit intents, a Cassà de la Selva, i aturades de 5 km a l'N-340 al Vendrell en sentit sud.

Des del Servei Català de Trànsit (SCT) informen en directe de l’estat de les principals carreteres catalanes i es pot consultar a la seva pàgina web, així com veure les càmeres i la informació viària un mapa interactiu. També es pot seguir el compte oficial de Twitter del SCT per conèixer les últimes hores en directe. A més, els Mossos d’Esquadra faran uns 900 controls d’alcoholèmia i drogues i de velocitat durant aquests dies.

 

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari