Catalunya Diari

​Retorna la Cursa d’Els Tres Tossals després de dos anys de pandèmia

Entre tots els inscrits hi haurà 350 caminadors i 300 corredors

L'Associació Atlètica Els Tres Tossals organitza a Alcoletge el 2 de juliol la 5a edició de la Cursa d'Els Tres Tossals després de dos anys sense poder-se realitzar a causa de la pandèmia.

La cursa començarà i finalitzarà al Tossal dels Morts i constarà de dos recorreguts, un de 10 km i l'altre de 5,5 km. La cursa amb el trajecte llarg discorrerà per un circuit de 8 km en terra d'asfalt, 1 km de camí en bon estat i 1 km de pista. En canvi, la cursa més curta recorrerà 4,5 km d'asfalt i el quilòmetre restant serà de pista. Com a novetat d'enguany, les dues trajectòries accediran per dins d'una trinxera de la Guerra Civil situada al Tossal de la Nora.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Entre tots els inscrits hi haurà 350 caminadors i 300 corredors que disposaran de beguda i fruita al començament de la cursa, 3 avituallaments durant el recorregut i un entrepà i aigua en finalitzar el trajecte. També hi haurà servei de guarda-roba. A banda, es comptarà de dos speakers que retransmetran la cursa i animaran als participants juntament amb un DJ que amenitzarà l'ocasió.

Imatge de la cursa dels Tres Tossals
​Retorna la Cursa d’Els Tres Tossals després de dos anys de pandèmia | LleidaDiari.cat

Un dels esdeveniments esportius més importants del municipi

La Cursa Els Tres Tossals és un dels esdeveniments esportius més importants del municipi. El principal objectiu de l'Associació Atlètica Els Tres Tossals és oferir a la població una cursa de qualitat, la qual serà possible gràcies al suport incondicional de l'Ajuntament d'Alcoletge, dels col·laboradors i patrocinadors principals i dels més de 100 voluntaris i veïns del poble, que amb la seva aportació fan possible aconseguir-ho.


Comentaris

envia el comentari