Catalunya Diari

Rosselló celebra un any més el Casal i Parc de Setmana Santa amb 500 infants

Dimecres tindrà lloc un taller de Mones de Pasqua on els més petits podran experimentar amb la xocolata

Parc de Setmana Santa de Rosselló
Parc de Setmana Santa de Rosselló | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Rosselló organitza de dilluns a divendres el Casal i Parc de Setmana Santa, edició 2019, amb diferents activitats dutes a terme al Casal Rossellonès i amb gran acollida per part de les famílies rossellonenques. En total es preveu que en els tres dies de durada, hi passaran prop de 500 infants.

Al matí, el Casal acull nens i nenes amb tallers, jocs i esdeveniments tant lúdics com educatius. I a la tarda, el Parc ofereix inflables, colors i diversió a dojo per als infants.

Aquest dilluns va obrir les portes el Parc de Setmana Santa amb una Hora del Conte escenificada, a càrrec de nens i nenes, que ho van fer d'allò més bé, molt motivats i amb molta il·lusió. I aquest dimecres tindrà lloc un taller de Mones de Pasqua on els més petits podran experimentar amb la xocolata.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Parc de Setmana Santa de Rosselló
Parc de Setmana Santa de Rosselló | LleidaDiari.cat

 

Obre Cucalòcum Primavera, el gran parc lúdic de Lleida per Setmana Santa

La 12a edició del Cucalòcum Primavera ha obert les portes aquest dilluns, dia 15 d'abril, i fins al 18 d'abril, al Pavelló 3 de Fira de Lleida, amb una vintena de propostes lúdic-esportives, des d'activitats físiques, esportives i purament de lleure a treballs manuals i accions de sensibilització. Cucalòcum Primavera es planteja com un espai de diversió i exercici físic per als infants d'1 a 12 anys durant les vacances escolars de Setmana Santa i com una activitat per afavorir la conciliació familiar i laboral, sense renunciar a propostes de formació i de sensibilització.

La 12a edició del Cucalòcum Primavera ha obert les portes avui dilluns, dia 15 d'abril, i fins al 18 d'abril, al Pavelló 3 de Fira de Lleida, amb una vintena de propostes lúdic-esportives, des d'activitats físiques, esportives i purament de lleure a treballs manuals i accions de sensibilització. Cucalòcum Primavera es planteja com un espai de diversió i exercici físic per als infants d'1 a 12 anys durant les vacances escolars de Setmana Santa i com una activitat per afavorir la conciliació familiar i laboral, sense renunciar a propostes de formació i de sensibilització.

També poden participar en el concurs de dibuix, que organitza l'Associació Espanyola contra el Càncer. I per als més menuts, hi ha l'espai de la ludoteca destinada als nens i les nenes d'1 a 3 anys. L'horari del saló va de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores. El preu de l'entrada és de 2 € (adult) i de 3 € (infantil).


Comentaris

envia el comentari