Catalunya Diari

Rosselló celebra la Festa Major de Sant Antolí

Del 2 al 5 de setembre amb actes i espectacles adaptats a les actuals circumstàncies sanitàries

Després de dos anys, del 2 al 5 de setembre Rosselló torna a celebrar la Festa Major en honor a Sant Antolí, adaptada a les actuals circumstàncies sanitàries. El programa d'actes es reestructura per garantir la seguretat i la cura de tota la població, tot mantenint l'esperit festiu que permeti compartir bones estones entre tots els veïns i amics de Rosselló.

La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes treballen perquè les activitats i els espectacles programats compleixin amb els aforaments i les distàncies per tenir una Festa Major segura. Tots els actes se celebraran a l'aire lliure per tal de respectar millor les distàncies i hi haurà un aforament limitat, amb ocupació de seients per ordre d'arribada.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell de Rosselló
Rosselló celebra la Festa Major de Sant Antolí | LleidaDiari.cat

Missa i processó en honor a Sant Antolí

Tot i això, els actes més multitudinaris, com la festa de les Cassoles o el ball de festa major, no es podran celebrar enguany per evitar aglomeracions. La Festa Major de Rosselló comptarà amb espectacles infantils i de màgia, missa i processó en honor a Sant Antolí, concerts de versions, festa aquàtica, elaboració de la cassola de tros, tobogan urbà gegant, cercavila pels carrers de la localitat, ballada de sardanes i concert de Festa Major.

Torrefarrera recupera la Festa Major amb tres escenaris simultanis i una vintena d’actes

Per la seva banda, Torrefarrera celebra del 9 al 13 de setembre la seva Festa Major adaptant-la als protocols contra la COVID-19. Els formats, desenvolupament, les seus i els horaris s'han repensat per oferir amb seguretat el màxim d'actes per a tothom.

L'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, destaca que «hem fet un gran esforç per poder celebrar la festa major atesa la situació actual i, tot i que serà diferent, estem segurs que en gaudirem amb responsabilitat».


Comentaris

envia el comentari