Catalunya Diari

Rosselló inicia les obres del nou pavelló poliesportiu

S'espera que aquestes obres finalitzin el mes de juny

Imatge del nou pavelló de Rosselló
Les obres es començaran el pròxim mes de febrer | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Rosselló ha adjudicat l'execució de les obres del pavelló poliesportiu que s'iniciaran el pròxim mes de febrer. Aquest pavelló es farà en dues fases: en aquesta primera s'executarà la pista, la coberta i l'annex, per un import total de 406.250,16 euros. S'espera que aquestes obres finalitzin el mes de juny, moment en el qual es començarà la segona fase amb la construcció dels vestidors.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Imatge virtual de l'interior del nou pavelló de Rosselló
S'espera que aquestes obres finalitzin el mes de juny | LleidaDiari.cat

Rosselló es converteix en un municipi cardioprotegit

L'Ajuntament de Rosselló va finalitzar l'any 2019 en els darrers dies la instal·lació de desfibril·ladors distribuïts per tot el municipi. Els aparells, set en total, resten estratègicament repartits i ubicats en els llocs neuràlgics socials, lúdics i esportius de la localitat. 

El darrer d'aquests aparells de servei de salut ciutadana ha estat subvencionat per la Diputació de Lleida. Els desfibril·ladors permeten una actuació exitosa ràpida i eficient en cas de parada cardiorespiratòria, inclús en mans de persones inexpertes. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Rosselló dona suport actiu a la salut dels seus veïns i veïnes, tot posant al seu abast aquests aparells. 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari