Catalunya Diari

Rosselló organitza les Jornades Culturals coincidint amb la Diada de Sant Jordi

La localitat acollirà la representació teatral de la llegenda de Sant Jordi, el concert del grup rossellonenc Fox System, un torneig mixt de pàdel i una obra de teatre

Del 23 al 25 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, les regidories de Cultura i d'Esports de l'Ajuntament de Rosselló organitzen les primeres Jornades Culturals després de més d'un any de pandèmia de la Covid-19.

Des de l'Ajuntament s'agafen amb ganes i il·lusió aquestes jornades que aposten pel talent local, ja que tindran com a acte principal l'estrena del nou disc del grup local Fox System. Les mesures de seguretat estaran presents en tots els actes programats, que comptaran amb preinscripció prèvia, es realitzaran a l'aire lliure, respectant les distàncies de seguretat i portant mascareta en tot moment.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell de la rambla de les floristes de Rosselló
Rosselló organitza les Jornades Culturals coincidint amb la Diada de Sant Jordi | LleidaDiari.cat

Les Jornades Culturals s'iniciaran divendres, 23 d'abril a les 19 hores, amb una representació teatral de la llegenda de Sant Jordi per als més menuts del poble a la plaça de l'Església. El mateix espai acollirà dissabte, 24 d'abril a les 19.30 hores, el concert de presentació del nou disc del grup rossellonenc Fox System que porta per títol 'Dualitat.

L'esport serà el protagonista amb el torneig mixt de pàdel

Diumenge, 25 d'abril de 10 a 12 hores, l'esport serà el protagonista amb el torneig mixt de pàdel a les pistes esportives municipals. I per finalitzar les jornades culturals, a les 12 hores la plaça de l'Aviador serà l'escenari de l'obra de teatre 'La rambla de les floristes', de Josep Maria de Segarra. Cal recordar que el consistori ha mantingut des del primer moment la voluntat d'apostar per l'àmbit cultural, però en diverses ocasions s'han hagut d'acabar suspenent els diferents actes culturals que s'havien organitzat.


Comentaris

envia el comentari