Catalunya Diari

Rosselló reinventa el Carnestoltes amb diversos concursos

La celebració tindrà lloc el 20 de febrer, una setmana després de la data oficial, per no coincidir amb les eleccions del dia 14 ni amb Sant Valentí

Imatge de la presentació del Carnestoltes de Rosselló
Rosselló reinventa el Carnestoltes amb dos concursos de disfresses, un a TikTok i l’altre porta a porta | LleidaDiari.cat

Amb l'objectiu de mantenir la tradició i l'esperit del Carnestoltes, les regidories de Festes i de Joventut de l'Ajuntament de Rosselló, amb la col·laboració de Ràdio Rosselló, el grup de joves de l'Esbart Rossellonès i el grup de teatre La Cremallera, preparen enguany una celebració diferent, prevista per al 20 de febrer i adaptada a les circumstàncies sanitàries.

I ho faran organitzant dos concursos de disfresses: un concurs a la xarxa social TikTok, on els participants poden pujar un vídeo disfressats fent una coreografia, i un concurs de disfresses porta a porta amb dues categories, infantil i adult.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Anirà passant per davant de les cases de cadascun dels participants en el concurs

Tothom que vulgui participar en el concurs de disfresses porta a porta haurà d'inscriure's prèviament. L'organització traçarà l'itinerari per on circularà la rua de Carnestoltes la tarda del 20 de febrer. La comitiva, amenitzada pel grup de teatre La Cremallera, anirà passant per davant de les cases de cadascun dels participants en el concurs, i aquests aniran sortint al carrer a rebre'ls amb les seves disfresses, sempre complint amb totes les mesures sanitàries pertinents.

La rua es gravarà en vídeo i s'emetrà uns dies més tard a la televisió local, perquè tota la població que ho desitgi pugui gaudir de la festa des de les seves cases, minimitzant així el risc de contagi per la Covid-19. En la presentació del Carnestoltes 2021, els regidors de Festes i de Joventut, Jaume Borrero i Judit Teixiné, respectivament, han explicat que s'ha decidit celebrar-ho la tarda del 20 de febrer, una setmana després de la data oficial, per no coincidir amb les eleccions del dia 14 ni amb Sant Valentí, sempre que les mesures sanitàries ho permetin. A més, des de l'Ajuntament, es recorda als participants dels concursos que han de complir en tot moment amb les mesures sanitàries establertes.


Comentaris

envia el comentari