Catalunya Diari

Rosselló reparteix mascaretes als veïns i veïnes del municipi

Es tracta del segon repartiment de material sanitari que du a terme el consistori per vetllar per la integritat i salut de la seva ciutadania

Imatge de persones esperant a l'Ajuntament de Rosselló per a rebre la seva mascareta
L’Ajuntament de Rosselló reparteix mascaretes als veïns i veïnes del municipi | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Rosselló reparteix dilluns i dimarts, per segona vegada, mascaretes quirúrgiques de forma gratuïta entre els veïns i veïnes empadronats al municipi, a partir de 6 anys.

El repartiment de dues mascaretes per persona es fa a l'entrada de l'Ajuntament, seguint la mateixa metodologia que en el primer repartiment, gràcies a l'èxit què va tenir. Així doncs, per tal d'evitar aglomeracions, la gestió s'efectua seguint el padró municipal i es divideix el municipi en dos sectors:

  

  

Sector nord

  

Sector sud

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Es demana tenir present els dies i horaris del sector de cadascú

Es demana tenir present els dies i horaris del sector de cadascú i resoldre els dubtes a través de vies telemàtiques, abans d'assistir a l'Ajuntament. El consistori va fer remesa de material sanitari a l'abril amb la previsió de possibles rebrots de la Covid-19 a mitjà termini.

La Regidoria de Salut de l'Ajuntament no descarta repetir l'operació del repartiment de material sanitari a la tardor, a l'espera de possibles brots de la pandèmia. L'equip de govern vetlla per la integritat i salut de la seva ciutadania tot posant al seu abast el material sanitari d'ús obligatori als espais públics de tot Catalunya i part de l'Estat Espanyol, a conseqüència de la incidència actual de la pandèmia de la Covid-19 en localitats molt properes.


Comentaris

envia el comentari