Catalunya Diari

Rosselló repartirà 400 mascaretes reutilitzables per a l’alumnat de les escoles municipals

L’acció es durà a terme el pròxim divendres, 25 de setembre

Pla mitjà d'un grup d'alumnes sortint de la seva classe amb les mascaretes posades
Un grup d'alumnes sortint de la seva classe amb les mascaretes posades | ACN

El pròxim divendres, 25 de setembre, l'Ajuntament de Rosselló repartirà de forma gratuïta 400 mascaretes reutilitzables entre tots els alumnes de les escoles municipals. El consistori va aprovar aquesta iniciativa, amb una inversió de 1.500 €, com a mostra de suport econòmic a les famílies i per impulsar la cohesió social de tota la comunitat educativa, en el context de la situació sanitària actual i l'evolució de la pandèmia de la Covid-19.

La prioritat de l'Ajuntament és que el curs escolar esdevingui amb totes les garanties de seguretat i de sanitat a l'abast, tant pel compliment de la normativa vigent com per la tranquil·litat de les famílies i l'equip docent.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Compleixen amb la normativa UNE-EN14683

Les mascaretes, que compleixen amb la normativa UNE-EN14683 i els protocols del Departament de Salut, es distribuiran entre els alumnes d'educació infantil i primària de l'Escola La Rosella, i també entre els pupils de l'Escola Municipal de Música. Tot i que actualment és obligatori vestir la mascareta a partir dels sis anys, hi ha una part del lot que es destinarà als menuts de l'Escola Bressol Municipal Pas a Pas, com a previsió d'actuacions extraordinàries en cas de la necessitat d'implantar mesures contra el contagi de la Covid-19.

Les mascaretes estan confeccionades amb teixit de microfibra 86 i protecció impermeable molt resistent a la penetració d'efecte hidròfug, què filtra els aerosols sòlids i líquids un 95%, i les partícules un 94%. En la seva fabricació s'ha tingut molta cura per preservar-ne la forma original, tot i les 110 rentades que tingui durant la seva vida útil, sempre que es respectin les recomanacions del fabricant. A més de complir amb la directiva europea de productes sanitaris, les mascaretes són còmodes i resistents per als infants.


Comentaris

envia el comentari