Catalunya Diari

Rosselló torna a repartir mascaretes entre els seus veïns

L’equip de govern vetlla per la integritat i salut de la seva ciutadania tot posant al seu abast el material sanitari d’ús obligatori

L'Ajuntament de Rosselló realitza un tercer repartiment de mascaretes quirúrgiques entre els veïns i veïnes empadronats al municipi, a partir de 6 anys. Es reparteixen de forma gratuïta 4 mascaretes quirúrgiques per persona empadronada. 

L'equip de govern vetlla per la integritat i salut de la seva ciutadania tot posant al seu abast el material sanitari d'ús obligatori, a conseqüència de la incidència actual de la pandèmia de la COVID-19. A banda del motiu sanitari, el repartiment gratuït de mascaretes esdevé una mesura de suport econòmic per a totes les famílies del municipi.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El consistori va fer remesa de material sanitari a l'abril amb la previsió de possibles rebrots de la COVID-19 a mitjà termini, i gestiona repartiments periòdics en funció de l'evolució de la Covid-19. La Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Rosselló no descarta repetir l'operació del repartiment de material sanitari durant els mesos vinents, a l'espera de possibles brots, per facilitar l'accés al material sanitari imprescindible a tots els veïns i veïnes de Rosselló.

 

La incidència acumulada de Covid-19 a l'estudiantat de la UdL, per sota la del jovent lleidatà

La incidència acumulada durant les dues darreres setmanes (IA14) de covid-19 entre l'estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) és de 560 casos per cada 100.000, mentre que la IA14 estimada en la mateixa franja d'edat (20-29 anys) a la regió sanitària de Lleida és de 640, segons les dades del Departament de Salut. Així ho ha explicat la vicerectora d'Estudiants i Ocupabilitat de la UdL, Montse Rué, en la roda de premsa virtual per valorar la incidència de la pandèmia a la universitat lleidatana. Des de l'inici del curs acadèmic i fins al 25 d'octubre, la unitat de Prevenció de Riscos Laborals de la UdL ha registrat com positius per covid-19 un total de 73 estudiants, 4 docents i 2 membres del personal d'administració i serveis.


Comentaris

envia el comentari