Catalunya Diari

El rossellonenc Marc García presenta el llibre ‘Lo odio todo. Ella es tóxica e intoxica’

El jove viu des de fa un temps viu a Brighton i acaba d'autopublicar aquesta obra de ficció

Imatge de l'escriptor Marc García de Rosselló
El rossellonenc Marc García presenta el llibre ‘Lo odio todo. Ella es tóxica e intoxica’ | LleidaDiari.cat

El rossellonenc Marc García va presentar aquest dilluns, 8 de març a la tarda, el seu llibre 'Lo odio todo. Ella es tóxica e intoxica', en un directe a Instagram de la Biblioteca Municipal de Rosselló. L'acte va ser totalment virtual, interactiu i obert a tothom.

Marc García és llicenciat en Geografia i té un màster de Turisme. Des de fa un temps viu a Brighton i acaba d'autopublicar aquesta obra de ficció sobre Carolina, una noia molt peculiar pel que fa a la seva manera de veure el món i extraordinària per les accions que du a terme. Ella és una psicòpata a qui li manquen els sentiments propis de la virtut preestablerta a la humanitat i apadrinada per les religions, com ara, la humilitat, l'empatia, la solidaritat, l'amistat, el proïsme.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una necessitat desorbitada de superioritat

En tot moment Carolina sent una necessitat desorbitada de superioritat en relació amb totes les persones, sentiment que la porta a manipular i orquestrar els fets minuciosament. Aquest thriller de terror psicològic ambientat a la Barcelona dels anys vuitanta, destaca pel seu caràcter voyeur i resulta molt addictiu per al públic lector.

La Biblioteca Municipal de Rosselló manté una agenda cultural activa, respectant les mesures restrictives sanitàries actuals, i organitza des dels dos clubs de lectura i presentacions de llibres, fins a certàmens de dibuix de punts de llibre i el premi de narrativa breu.


Comentaris

envia el comentari