Catalunya Diari

Salut diu que «no traurà l'ull de sobre» a la Val d'Aran

Segons Argimon les mesures que s'hi han aplicat «sembla que han funcionat»

La velocitat de propagació de la covid-19 a l'Aran, l'Rt, ha baixat els darrers dies i se situa en 0,95. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha dit que confia que les dades de contagis segueixin baixant els pròxims dies, però ha insistit que «no trauran l'ull de sobre» l'Aran

Vergés ha explicat que les mesures que s'han aplicat a la Val d'Aran «sembla que han funcionat" i ha parlat d'agents cívics, rastrejadors i personal encarregat de fer complir els aïllaments i les quarantenes. El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, s'ha expressat en la mateixa línia i ha afirmat que veien el descens de l'Rt «les mesures semblen funcionar».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La necessitat de seguir totes les mesures preventives

En les darreres 24 hores, s'ha dut a terme una alta a la planta covid-19 de l'Espitau Val d'Aran, on actualment hi ha 6 persones ingressades. El govern del Conselh Generau insisteix en la necessitat de seguir totes les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries (mascareta, distància i higiene) i recorda que cal reduir al màxim la interacció social.


Comentaris

envia el comentari