Catalunya Diari

Salut efectua 372 proves PCR en el cribratge en l'entorn escolar d'Almenar

També estava obert a la població de 18 a 35 anys arran de la festa il·legal celebrada dissabte als voltants del municipi

Pla obert on es pot veure un sanitari fent una prova PCR a un veí del barri de Balàfia de Lleida en el marc del cribratge massiu
Salut efectua 372 proves PCR en el cribratge poblacional en l'entorn escolar d'Almenar | LleidaDiari.cat

Salut va dur a terme aquest dimecres 372 proves PCR en el cribratge poblacional en l'entorn escolar d'Almenar (Segrià). Les proves es van efectuar després d'haver-se detectat un augment dels casos positius de covid-19 i, en concret, en alguns grups de l'escola del municipi.

Segons Salut, aquest cribratge té l'objectiu de reduir les cadenes i la velocitat de transmissió a la localitat, i anava adreçat a la resta de grups de l'Escola d'Almenar i a les seves famílies (pares, mares i germans), i al professorat del centre. Tanmateix, les proves, que es van fer al poliesportiu d'Almenar, també es van obrir a la població de 18 a 35 anys arran de la festa il·legal realitzada dissabte passat als voltants del municipi.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Rosselló repartirà 400 mascaretes reutilitzables per a l’alumnat de les escoles 

L'Ajuntament de Rosselló repartirà aquest divenres de forma gratuïta 400 mascaretes reutilitzables entre tots els alumnes de les escoles municipals. El consistori va aprovar aquesta iniciativa, amb una inversió de 1.500 €, com a mostra de suport econòmic a les famílies i per impulsar la cohesió social de tota la comunitat educativa, en el context de la situació sanitària actual i l'evolució de la pandèmia de la Covid-19. La prioritat de l'Ajuntament és que el curs escolar esdevingui amb totes les garanties de seguretat i de sanitat a l'abast, tant pel compliment de la normativa vigent com per la tranquil·litat de les famílies i l'equip docent.

Compleixen amb la normativa UNE-EN14683

Les mascaretes, que compleixen amb la normativa UNE-EN14683 i els protocols del Departament de Salut, es distribuiran entre els alumnes d'educació infantil i primària de l'Escola La Rosella, i també entre els pupils de l'Escola Municipal de Música. Tot i que actualment és obligatori vestir la mascareta a partir dels sis anys, hi ha una part del lot que es destinarà als menuts de l'Escola Bressol Municipal Pas a Pas, com a previsió d'actuacions extraordinàries en cas de la necessitat d'implantar mesures contra el contagi de la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari