Catalunya Diari

Maridatges amb cervesa a la Transsegre de Balaguer

La celebració tindrà lloc aquest cap de setmana a la capital de la Noguera

Imatge d'arxiu de l'any 2017 de la Transsegre.
Imatge d'arxiu de l'any 2017 de la Transsegre. | LleidaDiari.cat

San Miguel amenitzarà aquest cap de setmana la Transsegre de Balaguer amb maridatges amb cervesa i activitats participatives. Serà el proper diumenge, dia 15 de juliol, entre les 11.00 i les 14.00 hores, moment en el qual s'organitzaran tres tastos guiats de 20 minuts cadascun per a 30 persones, que es maridaran amb diferents tapes. En concret, es maridaran San Miguel 1516 amb encurtits, San Miguel Manila amb sushi, San Miguel Selecta amb hamburguesa i Mahou barrica bourbon amb 'tarta de Santiago'.

Degustació de cerveses 'del món'

A més, com a novetat d'enguany, els participants d'aquesta tradicional festa aquàtica podran participar en l'experiència 'Tap Station' i podran provar cerveses inspirades en ciutats d'arreu del món. Una proposta adreçada als cervesers més inquiets que vol convertir-se en un viatge a través dels sentits, durant el qual es podran degustar i descobrir noves i úniques ofertes cerveseres. Els afortunats podran degustar varietats de cerveses inspirades en Hong Kong, Munich, Bruges i/o Dorchester. Totes elles tenen característiques molt diferents d'amargor, olor i grau alcohòlic.

Totes aquestes activitats tindran lloc a l’espai San Miguel, situat al Parc de la Transsegre de Balaguer.

Jocs amb cervera

I no sols això. A més dels tastos i maridatges, San Miguel permetrà aconseguir premis només per consumir una cervesa, jugant a la ruleta. A les activitats de nit, durant els concerts, els participants a la Transsegre podran fer-se una fotografia amb el marc de San Miguel com a record de la Transsegre. San Miguel també instal·larà una carpa a la sortida de la cursa aquàtica per obsequiar tots els participants amb diversos regals.

San Miguel, patrocinador de la Transsegre

San Miguel és el patrocinador principal de la Transsegre, atesa la vinculació de la marca amb Lleida, que es remunta al 1957. La fàbrica lleidatana és un dels seus centres de producció més importants de l’Estat i la que exporta a més països arreu del món. Va ser l’aigua del riu Segre el motiu pel qual San Miguel instal·là la seva primera fàbrica de l’Estat espanyol a Lleida, que s’inaugurava l’11 de maig d’aquell any, coincidint amb Sant Anastasi i per tant, amb la Festa Major de la ciutat. Justament l’aigua del riu Segre és de fet, la principal protagonista de la Transsegre.


Comentaris

envia el comentari