Catalunya Diari

La Segarra impulsa una campanya de sensibilització per al bon ús de les papereres

A través de la col·locació d’uns panells informatius a les papereres de tota la comarca, demanant la col·laboració ciutadana i alertant de possibles multes

Imatge de la presentació de la campanya de les papereres a la Segarra
El Consell Comarcal impulsa una campanya de sensibilització per al bon ús de les papereres | LleidaDiari.cat

L'àrea de gestió de residus del Consell Comarcal de la Segarra impulsa una campanya per
prevenir el mal ús de les papereres de la via pública i evitar que en aquestes s'hi llencin bosses d'escombraries ni s'hi deixin voluminosos al costat.

La iniciativa consisteix en la col·locació d'uns cartells informatius a totes les papereres de la comarca de la Segarra on es recorda a la població que en aquestes només s'hi poden dipositar residus lleugers (papers, embolcalls, llaunes...), amb els eslògans «Stop incivisme. Les papereres no són un contenidor» i «Tot allò que llencem en aquesta paperera no es recicla. #NoHoLlencis». En aquests també s'alerta a la població de possibles sancions econòmiques que aniran des de 120 € a 1080 €.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Segarra serà la primera en introduir aquests panells informatius a les papereres

La presentació d'aquesta campanya de sensibilització ha tingut lloc a Cervera, amb la presencia del president del Consell Comarcal, Francesc Lluch, i el Paer en Cap de Cervera, Joan Santacana. Precisament la capital de la Segarra serà la primera en introduir aquests panells informatius a les papereres, a l'espera que en els pròxims dies ajuntaments i brigada municipal ho implantin a tots els municipis de la comarca.

Aquesta acció neix després d'haver detectat un mal ús generalitzat de les papereres, no només a la Segarra, sinó en tot l'àmbit català, tant en poblacions amb el sistema de recollida porta a porta com en contenidors. De fet, municipis com Ripoll, Sant Pere de Ribes o el Prat de Llobregat fa temps que treballen en aquest sentit, amb accions similars a la que s'impulsa des de la Segarra.


Comentaris

envia el comentari