Catalunya Diari

Seleccionen els projectes que formaran part del 'Forma. Espais d’art contemporani de Balaguer'

La convocatòria ha rebut un total de 48 projectes, d’artistes nacionals i internacionals, dels quals se n’han seleccionat 10

El termini per presentar propostes artístiques per formar part de la primera edició del Forma. Espais d'art contemporani de Balaguer, va finalitzar passat dia 19 de juliol. La convocatòria ha rebut un total de 48 projectes, d'artistes nacionals i internacionals, dels quals se n'han seleccionat 10.

D'altra banda, també s'ha escollit una acció o performance, que es durà a terme durant el transcurs de l'esdeveniment. Amb aquesta convocatòria es pretén que la ciutat esdevingui un museu temporal, en el qual la ciutadania pugui repensar i redescobrir tant l'espai públic com els espais patrimonials.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Cartell del Forma. Espais d'Arti Contemporani de Balaguer
Seleccionen els projectes que forman part del Forma. Espais d’art contemporani de Balaguer | LleidaDiari.cat

 

Debat, crítica i reflexió

Es pretén també que a través de l'art es generi debat, crítica i reflexió sobre com són les ciutats en les quals vivim, com ens hi relacionem i ocupem l'espai públic, i quin vincle establim amb els espais patrimonials.

Per tant, durant el mes d'octubre els carrers, les places i els espais patrimonials de la
ciutat de Balaguer esdevindran espais d'art, de pensament, de descoberta i de crítica. Juntament amb els projectes artístics que s'han seleccionat, s'està elaborant una programació d'activitats paral·leles, entre les quals hi haurà xerrades i taules rodones amb actors del sector que convidin a reflexionar sobre les diferents temàtiques que deriven del plantejament general del Forma 2021.


Comentaris

envia el comentari