Catalunya Diari

Una localitat lleidatana demana un «autoconfinament domiciliari» a tota la població durant 7 dies

Amb l'objectiu de revertir la greu situació de descontrol de la pandèmia que viu la població

Dos voluntaris de la Creu Roja i un agent cívic recomanen a la població de Serós un autoconfinament domiciali voluntari, el dia 3 de febrer de 2021.
Dos voluntaris de la Creu Roja i un agent cívic recomanen a la població de Serós un autoconfinament domiciliari voluntari. | LleidaDiari.cat

La localitat de Serós, a la comarca del Segrià, és avui en dia la població amb el número més alt de persones contagiades per coronavirus del total de municipis de menys de 5.000 habitats de la Regió Sanitària de Lleida, i el cinquè del conjunt de pobles i ciutat. És per això, que l'Ajuntament de la població ha demanat als seus veïns i veïnes un autoconfinament domiciliar voluntari de set dies, amb l'objectiu de frenar l'expansió del virus, i evitant alhora que més familiars, amics o coneguts pateixin aquesta malaltia, que ha trasbalsat el món sencer fa gairebé ja un any.

▶️ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«Ens trobem en una fase descontrolada de la pandèmia i l'únic remei que tenim per frenar-la és reduir el contacte social. En cas de no ser així, ens veurem abocats a un confinament total». Aquest és el missatge que es pot llegir al compte de Facebook de l'Ajuntament de Serós. I afegeixen: «Siguem responsables, per la salut de tots els serosans i serosanes i per revertir la situació: reduïu totes les trobades socials; no us aglomereu a la plaça de les escoles, ni a la resta de places del poble; mantingueu la distància de seguretat; utilitzeu sempre la mascareta; respecteu els 10 dies de confinament domiciliari, tant si sou afectats, com si sou contactes estrets».

Davant l'augment de contagis positius de Covid-19 registrats a Serós en les últimes hores, el Consistori ha dut a terme una campanya de sensibilització enfocada a tota la població, que ha anat a càrrec de dos voluntaris de la Creu Roja. I per amplificar encara més el missatge, l'Ajuntament de la vila també ha tornat a contractar els serveis d'un agent cívic per recordar i informar als veïns i veïnes de la població les mesures bàsiques de prevenció, i evitar així actituds que puguin posar en risc tant la mateixa salut com la d'altres persones.

L'Ajuntament de Serós s'ha vist en la necessitat de recordar les mesures de protecció davant el virus: fer un bon ús de la mascareta; rentat de mans; distància de seguretat interpersonal; tenir especialment cura d'evitar les aglomeracions; i sortir del domicili quan sigui estrictament necessari.


Comentaris

envia el comentari