Catalunya Diari

Setze comparses i més de 1.600 persones desfilaran dissabte en la desena Rua de Carnaval de Mollerussa

Nou de les carretes participaran en el primer concurs que atorgarà dos premis per categories i que puntuarà l’originalitat, l’elaboració i l’animació

El concurs premiarà l’originalitat de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa. | LleidaDiari.cat

Un total de setze comparses, quatre més que l’any passat, integrades per més de 1.600 persones participaran aquest dissabte en la desena edició de la Gran Rua de Carnaval, que organitza l’Ajuntament de Mollerussa i que tindrà per primera vegada un concurs entre les comparses participants que s’inscriguin. En aquest cas, nou de les setze comparses entren al concurs, que premiarà l’originalitat de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa. Cada una d’aquestes tres categories tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50. 

El jurat d’aquest concurs el formaran un representant de cada una de les comparses participants i en el transcurs del sopar que es farà a partir de dos quarts de deu de la nit al Pavelló Pla d’Urgell es farà públic el veredicte i es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors. Més de 1.700 persones han reservat la seva participació al sopar popular, 400 de les quals han sol·licitat el menú ofert per l’Ajuntament a base d’amanida i cassola de tros mentre que la resta reserven cadira però poden dur el sopar de casa. La vetllada estarà amenitzada musicalment per La Loca Histeria. 

Pel que fa a la Gran Rua, el recorregut tampoc no presenta variacions respecte a les darreres edicions. Sortirà, amb l’animació de la Bandarra Street Orquestra, del Pavelló del 125è Aniversari i recorrerà el carrer de Ferran i Puig, el de Domènec Cardenal, el de Ferrer i Busquets, la plaça del Pla d’Urgell, la plaça de Manuel Bertrand, el carrer d’Arbeca, el de Llorenç Vilaró, l’avinguda del Canal i, de nou, el Pavelló del 125è aniversari. Al finalitzar la desfilada hi ha previst l’espectacle d’animació infantil Per Carnaval tot s’hi val, amb el repartiment de coca i xocolata per als participants a la rua i per al públic que ho vulgui pagant 50 cèntims. 


Comentaris

envia el comentari