Catalunya Diari

Signen un acord de col·laboració per impulsar l’economia del Pallars Jussà i Sobirà

La signatura va tenir lloc a l'hotel Segle XX de Tremp, en el marc del sopar col·loqui empresarial, que Pallars Actiu celebra anualment

El president de GLOBALleida, Antoni Brufau i el president de Pallars Actiu i PIMEC, Josep González van signar aquest dissabte, un acord de col·laboració a Tremp amb l'objectiu d'establir un protocol de col·laboració en qüestions d'interès comú dirigides a fomentar l'emprenedoria i l'ocupació per contribuir al desenvolupament econòmic de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà. Mitjançant aquest acord, ambdues parts treballaran conjuntament per impulsar accions per implementar, la creació d'empreses, la formació el suport a la innovació, la competitivitat i creixement empresarial d'aquestes comarques.

  

La signatura va tenir lloc a l'hotel Segle XX de Tremp, en el marc del sopar col·loqui empresarial, que Pallars Actiu celebra anualment i que en aquesta ocasió, ha estat Antoni Brufau, el convidat i encarregat d'impartir la conferència: «El futur de les energies. L'impacte en els diferents sectors del Pallars Jussà i Sobirà», a la que van assistir més de 70 empresaris de la zona.


Comentaris

envia el comentari