Catalunya Diari

Sílvia Fernández serà la primera alcaldessa d'Agramunt

Fins ara era regidora de Serveis Socials, Salut i Diversitat i feia d'alcaldessa en funcions

Pla de cos sencer de la nova alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández

Sílvia Fernàndez serà la primera alcaldessa d'Agramunt (Urgell). Vinculada al projecte municipal d'Acord d'Esquerra des dels seus inicis, Sílvia Fernàndez prendrà possessió com a nova alcaldessa d'Agramunt el pròxim divendres 22 de maig a les set de la tarda.

D'aquesta manera, Fernàndez prendrà el relleu al capdavant del consistori agramuntí a Bernat Solé que, el passat 20 de març, va renunciar a l'alcaldia per ser nomenat conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Fins ara era regidora de Serveis Socials, Salut, Diversitat i Igualtat

Amb aquest nomenament, Sílvia Fernàndez, fins ara regidora de Serveis Socials, Salut, Diversitat i Igualtat a l'Ajuntament, es convertirà en la primera alcaldessa d'Agramunt. Fernàndez destaca: «Assoleixo aquest repte personal amb il·lusió, responsabilitat, compromís i amb el convenciment, ara més que mai, que cal prioritzar a les persones, saber acompanyar-les, i saber afrontar totes les dificultats que ens sorgeixen i sorgiran. La prioritat de l'Ajuntament, ara mateix, ha de ser i és la salut de les persones, com afrontar aquesta crisi sanitària, econòmica i social, i sortir-ne el màxim de reforçats possible. Un treball, on hem d'aportar el millor de tots nosaltres».

En les darreres setmanes, Fernàndez ja ha estat exercint com a alcaldessa en funcions, ja que la crisi sanitària provocada pel coronavirus posicionava com a prioritat de l'equip de govern la gestió de la situació excepcionalitat. En aquest sentit, Fernàndez afegeix que «donada l'entrada a la fase 1, que alleugereix les mesures de confinament, hem cregut oportú fer ara aquest pas».


Comentaris

envia el comentari